Betöltés...

Sony Alpha ILCE-7C Digitális fényképezőgép + 28-70mm KIT - Fekete

Ár: 990.580 Ft

A világ legkisebb és legkönnyebb Full-Frame-rendszereElérhetővé vált a legkisebb és legkönnyebb Full-Frame, digitális, cserélhető objektíves rendszer beépített optikai képstabilizálással (FE 28–60 mm-es F4–5,6 objektívvel). A Full-Frame fényképezőgépek teljesítményének megtartása mellett teljesen újragondoltuk az alkotóelemek elrendezését, a váz szerkezetét és a belső mechanikát. Az optimális kezelhetőséget és a strapabírást adó váz kb. 19% -kal kisebb és 22%-kal könnyebb az α7 III vázánál, mindössze 509 grammot nyom.

Kifejezőkészség, amelyre csak Full-Frame érzékelő képesA 35 mm-es Full-Frame képérzékelő nagyjából 30-szor nagyobb az 1/2,3 típusú okostelefonos érzékelőknél, illetve 2,3-szer nagyobb még az APS-C érzékelőknél is. A számottevően több fény összegyűjtése új kreatív lehetőségeket tesz elérhetővé a szélesebb dinamikatartomány, a kevesebb zaj és az érzékelhetően nagyobb felbontás révén. Alacsony mélységélességet használó, mély bokeh is megvalósítható nagy fényerejű (nagy rekesznyílású) Full-Frame objektívvel.

A látvány valósághű megörökítéseA hátsó megvilágítású Exmor R CMOS-érzékelő és a BIONZ X képfeldolgozó motor csodásan dolgozik együtt. A 24,2 megapixeles Full-Frame érzékelő különösen nagy méretű képpontjai több fényt gyűjtenek, így 15 fokozatnyi szélességű dinamikatartományt és simább gradációt kínálnak az árnyékoktól a csúcsfényekig. Kiváló témafelbontás és csökkentett képzaj párosul pontos színvisszaadással a káprázatosan élethű bőrtónusok és természetes textúrák érdekében.

Lélegzetelállító bokeh – Full-Frame érzékelővelA bokeh olyan szelektív fókusz, amelynél az elmosódó háttér kiemeli a témát. A portrék és a közeli felvételek új jelentést és mélységet kapnak. Az α7C a Full-Frame érzékelőjével képes bokeh effektust megörökíteni, míg a kisebb érzékelővel rendelkező, azonos f-stop-értékű objektívvel szerelt fényképezőgépek nem. A Sony több mint 50 objektívjének valamelyikével az α7C nagyszerű választást jelent a kreatív fotókompozíciókhoz és videókészítéshez.

Meggyőző felvételek gyenge megvilágítás mellett isNagy méretű képpontjainak köszönhetően a gyenge megvilágítású helyzetekben, illetve nagyobb rekeszsebesség esetén a fényképezőgép szépséges felvételeket készít alacsony zajjal, még a nagy érzékenységi tartományban is. A standard ISO-értéktartomány 100–51 200 (amely kiterjeszthető ISO 50–204 800 tartományra). A zajcsökkentés különösen hatékony a gyakran előforduló, közepes fényérzékenységi tartományban – a textúrák valósághű megmutatása és az árnyékok részleteinek visszaadása érdekében.

A képeid erejét adó motorA BIONZ X képfeldolgozó motor hűen tükrözi a Sony szakértelmét a képalkotási technológiák terén. A felhasználói LSI-vel 16 bites képfeldolgozást végez, a kimenete pedig 14 bites RAW -adat a gazdagabb, természetesebb gradáció érdekében, akár csendes vagy sorozatfelvételi módban is . A Sony érzékelővel ötvözve kiváló színvisszaadást és zajcsökkentést, valamint gyenge fényviszonyok között is kitűnő teljesítményt ad.

Éles képek kézremegés nélkülAz 5 tengelyes képstabilizálás lehetővé teszi a zoomolást, a közeli felvételeket és az éjszakai fotózást fokozott képtisztaság mellett. A kiegyenlítés 5,0 fokozattal nagyobb zársebességgel egyenértékű. 

Maradj fókuszban mindig, mindenholAz autofókusz teljesítménye javul az α9 fejlesztéseinek, köztük az egyedülálló, széles területet átfogó, ultragyors és stabil követést biztosító 4D FOCUS optimális alkalmazása esetén. 693 fázisérzékeléses és 425 kontrasztérzékeléses AF-pontja révén az érzékelő széles és nagy sűrűségű AF-fedést kínál a kép kb. 93%-án.

Folytonos fókusz a mozgó témákonAmikor gyorsan mozgó témát követ, a fényképezőgép képes használni a beépített, MI-alapú, valós idejű követést. Ez a témafelismerő algoritmus a színekre, mintákra (fényerő), a téma távolságára (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel és követi az alanyt.A jó felvételhez örökítsd meg a szemetA valós idejű Szem AF kiemeli a Sony Speed x AI technológiájának képességeit. Akár fotóról, akár videóról van szó, amikor egy arc részben takarásba kerül, lefelé néz vagy hátulról kap megvilágítást, a fókusz továbbra is az alany szemén marad, és megbízhatóan lenyűgöző portré készülhet. Támogat minden AF-módot, és ha BE van kapcsolva az [Arc-/Szemprioritás AF-nél], aktiválása háromféleképpen történhet: külön gombbal, a zárkioldó gomb félig történő lenyomásával vagy az AF-ON gombbal.

Állat szemeire fókuszálva is fotózhatszÉlvonalbeli algoritmusainak köszönhetően az α7C fotózáskor támogatja a valós idejű Szem AF funkciót állatok szeme esetén is. Az orr vagy a bajusz helyett a szemet befogó fókusz nagyban segíti az állatok eredményes fotózását, akár házi kedvencről, akár a kiszámíthatatlan vadvilágról van szó. A követés nem áll le akkor sem, ha a fotóalany részben takarásba kerül, vagy ha a fényképezőgép tájolása változik.Bármikor aktiválhatod a valós idejű témakövetést az AF-ON gombbalHa a fókusz módbeállítása AF-S, AF-A, AF-C vagy DMF, mostantól a valós idejű témakövetést aktiválni lehet az AF-ON gombbal. Ez kényelmes megoldás mozgó témák pillanatfelvételen történő megörökítéséhez, akár AF-S fókuszmódban is. Annak lehetősége, hogy az AF-módokban hüvelykujjal bármikor egyszerűen elindíthatod a valós idejű követést, kibővíti a fotózási lehetőségeidet. Intuitív érintésvezérlés és megjelenítés

Intuitív érintésvezérlés és megjelenítésA valós idejű témakövetés és más funkciók használata közben az LCD-monitor megérintésével aktiválhatod az autofókuszt fotózáskor és videókészítéskor egyaránt. Az LCD-monitor megérintésének eredményét beállítások szabályozzák, így intuitív lehet az AF-működés. Ha nincs használatban az AF, a fókusz egyetlen pillantással ellenőrizhető az LCD-monitoron. DMF vagy manuális fókusz (MF) módban az érintés egy csúcsértékfunkciót nyit meg, amely színezéssel kiemeli a legélesebb fókuszú területet a fókuszpont esetleges módosításának segítéséhez. Négy csúcsterület-színezés közül választhatsz a legjobb láthatóság vagy kontraszt érdekében. Ez különösen hatékony, ha pontos fókuszálásra van szükség – például makróobjektíves fotózáskor.

Ne maradj le a legjobb felvételről mozgó téma eseténAz α7C akár 10 kép/mp-es sorozatfelvételre is képes AF/AE-követéssel, és akár 8 kép/mp-re az élőnézetes módban, hogy a fókusz a mozgó témán maradjon, és precíz felvétel készülhessen a mozzanatokról. A csendes felvételkészítéssel együtt a sebesség akár 10 kép/mp is lehet, és lehetővé válik a fotózás a zajérzékeny környezetekben, illetve meg lehet örökíteni mozgékony babákat és kisállatokat a zárkioldó szerkezet zavaró hangja nélkül.

Sötétedéskor is működő autofókuszFejlett algoritmusok fokozzák az autofókusz és a távolságmérés pontosságát még gyenge, akár −4 Fé értékű fényviszonyok között AF-S módban, így precíz AF mellett készülhetnek felvételek sötétben is.

A 4K videók új szintjeÉlvezd a videókészítést mélységélesség-szabályozással, csodás bokeh effektussal és gyenge megvilágításban is tiszta jelenetekkel, amilyenekre csak a Full-Frame érzékelők képesek. Az α7C fényképezőgép 4K (QFHD: 3840×2160) felvételeket készít teljes képpontokiolvasással és 6K túlmintavételezéssel a kivételes részletgazdagság, valamint a minimális moiré és egyenetlenség érdekében.

Videókészítő profilok a művészi kifejezéshezAz S-Log3 gammaprofilokkal megörökítheted a jelenetek teljes dinamikatartományát: az utómunkák során akár 14 fokozatnyi adat szolgál a finom részletek és gradációk rögzítésére az árnyékokban és a csúcsfényekben egyaránt. Másik megoldásként a HLG (Hybrid Log-Gamma) mód lehetővé teszi a közvetlen HDR-videólejátszást és -munkamenetet. Emellett az α7C különféle képprofil-beállításokat is kínál a videókészítési lehetőségek bővítése jegyében.

Tiszta digitális hangrögzítésAz α7C támogatja a digitális audiointerfész használatát saját multifunkciós (MI) aljzatán keresztül. A digitális mikrofonok – például az ECM-B1M puskamikrofon vagy az XLR-K3M XLR adapterkészlet – tiszta, digitális hangot tudnak biztosítani bármilyen videó rögzítésekor, így a hang minősége felnőhet a képminőséghez. A többi MI-aljzatos tartozékhoz hasonlóan nincs szükség kábelre, sem akkumulátorra, így nincs korlátja a videókészítési szabadságnak.

Tovább bővíthető videós kreativitásA külső mikrofon és a fejhallgató csatlakozója segít testre szabni a videofelvételi folyamatot. A fejhallgató-csatlakozó támogatja a minőségi fejhallgatókat a pontos hangmonitorozás érdekében, és a hangkimenet időzítésének beállítása lehet „Élő” az optimális monitorozáshoz, illetve „Lip Sync” a videó és a hangkimenet szinkronizálásához. Számos különféle külső mikrofon csatlakoztatható a mikrofoncsatlakozóhoz, így mindenféle környezetben nagyszerű hang rögzíthető.

Megosztás a világgal Wi-Fi-n keresztülA Wi-Fi (2,4 GHz vagy 5 GHz) távoli, vezeték nélküli felvételkészítést tesz lehetővé az Imaging Edge Desktop és az Imaging Edge Mobile alkalmazással, így elérhetővé válnak a különleges látószögek, az előnézet, a vezérlés és a képtovábbítás lehetősége számítógépre és mobilkészülékekre – például távolból készített szelfikhez. A felvételkészítés után gyorsan mentheted vagy megoszthatod a világgal a képeket, ha párosítod a gépet okostelefonnal vagy táblagéppel . A fotók fájljait FTP-n át is továbbíthatod, akár felvételkészítés közben is.

Fényes és könnyű LCD-monitorAz oldalra nyitható, változtatható szögű LCD-monitor használata magától értetődő, vízszintesen 176°-ot, függőlegesen 270°-ot képes elfordulni. A nagy méretű érintésérzékeny képernyő kb. 921 ezer képpontot tartalmaz, és optimális láthatóságot biztosít erős kültéri fényben is. A felvételedet, illetve a szelfidet gyakorlatilag bárhonnan, bármilyen szögből megkomponálhatod akár fotóknál, akár videóknál. Az érintéses követés, az érintéses fókusz és az érintéses zárkioldás egyaránt támogatott.

FotósoknakBármilyen környezetben tisztán látszanak a képek, ugyanis a képkereső a váz kompakt méretei ellenére megfelelő tudású. A 2,35 millió képpontos XGA OLED Tru-Finder elektronikus képkereső nagy kontrasztot és valósághű tónusvisszaadást nyújt a finom részletekbe menő megjelenítéshez. 120/100 kép/mp képsebességének és simább megjelenítésének köszönhetően a mozgó témák követése is egyszerű. A felhasználói élmény fokozása érdekében a markolat fogása és alakja gondos tervezés eredménye, így a kompakt méret és a használhatóság egyaránt mentes a kompromisszumoktól.

Kicsi és könnyű, mégis strapabíró és megbízhatóA magnéziumötvözetből készült felső, elülső és hátsó burkolat még strapabíróbbá teszi a vázat. Az α7C gondosan optimalizált alkatrészei és belső szerkezetei kisebb méretet és tömeget tesznek lehetővé. Egyrészt a repülőgépekből ismert monocoque-szerkezet segít a tömeg csökkentésében és a terhelhetőség növelésében, így a fényképezőgép váza könnyű és szilárd. Másrészt a formaterv rendkívül ergonomikus, ráadásul por- és nedvességálló, így kényelmesen és magabiztosan használható a legkülönfélébb környezetben is.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Sony Alpha ILCE-7C Digitális fényképezőgép + 28-70mm KIT - Fekete" című hirdetést látja. (fent)