Betöltés...

Polaroid Now+ Gen 2 i-Type instant fényképezőgép 5 szűrővel - Fehér

Ár: 78.380 Ft

A Polaroid Now+ Gen2 a Polaroid eddigi legkreatívabb fényképezőgépe. A Polaroid Now+ Gen2 egy felfrissített analóg instant fényképezőgép PLUSZ még több kreatív eszköz, amellyel a szokásos point-and-shoot fényképezőgépeken túl is kísérletezhet. Az alkalmazással összekapcsolt Polaroid Now+ Generation 2 instant fényképezőgép kreatív vezérlést biztosít a Polaroid alkalmazáson keresztül: A fényképezőgéphez csatlakoztatható 5 objektívszűrővel. Mindez klasszikus kialakításban, és most már 40%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Kompatibilis a Polaroid i-Type & 600 filmmel az eredeti Polaroid instant film formátumban.Kreatív és összekapcsoltHozzon létre gyönyörű tökéletlenséget annak minden formájában a fényképezőgép extra funkcióinak feloldásával a Polaroid mobilalkalmazáson keresztül. Találd meg könnyedén a fókuszt a rekeszprioritással, készíts filmszerű fotókat az állvány móddal, kísérletezz a fényfestéssel és a dupla expozícióval, támaszkodj kézműves képességeidre a manuális móddal, és még sok mással.5 objektívszűrő minden hangulathozTelítsd meg a fotóidat színekkel, mélyítsd el a kontrasztot, vagy adj hozzá álomszerű hatásokat 5 kísérleti objektívszűrővel, köztük a csillagfolt, a vörös vignetta, a narancssárga, a kék és a sárga szűrővel. Egy cipzáras tokkal együtt, hogy biztonságban tudd őket.Klasszikus megjelenés, jövőbe mutató anyagokAz ikonikus fényképezőgép megtartja stílusát, de most 40%-ban újrahasznosított anyagokból készült.Fotózzon az ikonikus Polaroid filmmelNehéz felülmúlni egy klasszikust. A Polaroid Now kompatibilis a Polaroid i-Type & 600 filmmel a klasszikus Polaroid instant film formátumban.Autofókuszos 2 objektíves rendszerMás szóval: készítsen élesebb felvételeket. A Polaroid Now+ kiválasztja a megfelelő objektívet, így több helyen, többször, kevesebb gonddal készíthet gyönyörű fotókat - akár vaku nélkül is.Pontos, felhasználóbarát vakurendszerEgy olyan vakurendszer, amelyet úgy terveztek, hogy valóban úgy nézzen ki, mint amilyennek látszik.
ÁllványrögzítőÁllítsa be a tökéletes felvételt, és készítsen filmszerű fotókat állványrögzítővel és -móddal (a Polaroid alkalmazáson keresztül kiválasztható).Dupla expozícióÁlomszerű. Művészi. Készítsen két felvételt egyetlen Polaroid képkockán.

Jellemzők:
Mobil kapcsolat a további kreatív funkciók felszabadításához a Polaroid alkalmazáson keresztülKlasszikus megjelenés 40%-ban újrahasznosított anyagokból5 lencseszűrővel érkezikBelső újratölthető lítium-ion akkumulátor (15 csomag akkumulátor élettartama)Csuklópánt és USB-C töltőkábel tartozékPolaroid i-Type és 600-as filmmel használható

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Polaroid Now+ Gen 2 i-Type instant fényképezőgép 5 szűrővel - Fehér" című hirdetést látja. (fent)