Betöltés...

Case Logic DCB-304K Fényképezőgép táska - Fekete

Ár: 17.520 Ft

Nagyobb vagy cserélhető objektívvel rendelkező fényképezőgépek részére tervezett tok. Már kézbevételekor érezhető a megszokott Case Logic minőség, és a logikus belső elrendezés sem okoz csalódást. A rekeszeknek köszönhetően a kábeleknek és az egyéb kellékeknek is külön helye van, biztosítva a gyors elérést. Akár övre fűzve is viselhető, illetve az állítható vállpánttal is hordható. Utazáshoz is kiváló, hiszen a kiegészítőket magunkkal vihetjük benne, egyúttal a fényképezőgép is elérhető közelségben marad.

A legtöbb kompakt, MILC és bridge géppel használható, részletgazdag tok. Minőségi anyaghasználat, praktikus zsebekkel, amelyek biztosítják, hogy a készülék biztonságos, mégis azonnal elérhető helyen legyen.A fényképezőgép és a kábelek elkülönítve tárolhatóak egy párnázott, rugalmas válaszfalnak köszönhetően, amely extra védelmet is nyújt. Az oldalsó, cipzáras zsebekben egy plusz akkumulátor, USB kábel, lencsevédő és egyéb kiegészítő is elfér. Ezeken a rekeszeken belül is található egy kisebb hálós zseb az egyéni igényeket kielégítendő. A belső cipzáras zsebben tarthatjuk a memóriakártyákat. A cipzártól egy gumírozott bújtató védi a fényképezőgépet.Többféleképpen hordható: párnázott fogantyú és övbújtató is található rajta, valamint egy lecsatolható és állítható vállpánt.Külső méret (cm):19 x 12.1 x 17.8Belső méret (cm):14.7 x 7.6 x 11.7

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Case Logic DCB-304K Fényképezőgép táska - Fekete" című hirdetést látja. (fent)