Betöltés...

Sandisk 128GB Extreme PRO SDXC UHS-II CL10 Memóriakártya

Ár: 90.490 Ft

Minden lélegzetelállító képkockát elkapniRögzítsen minden egyes felvett pillanatot lenyűgöző mozi minőségű 8K, 4K és Full HD videókban egy szupergyors SD memóriakártyával.Profi teljesítményA profi fotósoknak és videósoknak professzionális felszerelésre van szükségük, hogy a projektjeik minden igényes szakaszát meg tudják oldani. A SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-II kártyák olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, amelyre a szakembereknek szükségük van, hogy minden kreatív projektet racionalizáljanak az elő- és utómunkálatoktól az utómunkálatokig.Akár 300 MB/s olvasási és 260 MB/s írási sebességA SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-II kártyák az utómunka hatékonyságának növelése érdekében rendkívül gyors, akár 300 MB/s átviteli sebességet biztosítanak. Az akár 260 MB/s írási sebességű kártyák könnyedén kezelik a gyors felvételeket, a sorozatfelvételi módot és a RAW+JPEG rögzítést.Mozi minőségű 8K és 4K videó rögzítéseA V90 és UHS Speed Class 3 (U3) minősítéssel a SanDisk Extreme PRO UHS-II kártyák zökkenőmentesen rögzítik a megszakítás nélküli, mozi minőségű 8K, 4K és Full HD videókat. Ezek a sebességi besorolások ideálisak az extrém sportokat és más gyors eseményeket rögzítő szakemberek számára.
Szélsőséges körülményeknek való ellenállásra terveztékA SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-II kártyák ütésállóak, hőmérsékletállóak, vízállóak és röntgenállóak, így anélkül élvezheti kalandjait, hogy a memóriakártya tartóssága miatt aggódnia kellene.
Egyszerű fájlhelyreállítás a RescuePRO Deluxe szoftverrelA kártyához egy RescuePRO Deluxe adat-visszaállítási szoftver letöltési ajánlatot mellékelünk. Ez a szoftver megkönnyíti a véletlenül törölt fájlok helyreállítását (letöltés szükséges).
A SanDisk-től, a szakemberek által megbízható márkátólA professzionális fényképezőgépek és HD-kamerák a SanDisk legújabb innovációinak erejére, teljesítményére, kapacitására és megbízhatóságára támaszkodnak, hogy elkerüljék a kártyaproblémák okozta termelékenységkiesést. Ezért bíznak a profi fotósok és videósok a SanDisk memóriakártyákban, hogy tovább növeljék a termelékenységet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Sandisk 128GB Extreme PRO SDXC UHS-II CL10 Memóriakártya" című hirdetést látja. (fent)