Betöltés...

Levenhuk Level PLUS MP10 Kamera állvány (Monopod) - Fekete

Ár: 23.300 Ft

A Levenhuk Level PLUS MP10 egy hordozható, kézi egylábú állvány, amely 1/4" és 3/8" menetes optikai eszközökhöz és fényképezőgépekhez használható. Teherbírása 10 kg. Az egylábú állvánnyal tiszta és kiváló minőségű felvételek készíthetők, a hagyományos háromlábú állványokkal ellentétben viszont a használata nem helyhez kötött. Ha az egylábú állványra fényképezőgépet vagy videokamerát szerel fel, szokatlan szögekből még érdekesebb képeket készíthet. Ezen felül a tároláshoz és a szállításhoz a készlet tartalmaz egy tartótokot is.

A lemez nem távolítható el, az a svenkkaron rögzül. A hosszúsága állítható. Egyszerűen csak ki kell pattintani a zárakat nyitott állásba, ki kell csúsztatni a profilokat és visszapattintani a zárakat. A maximum magasság 1550 mm. Az egylábú állvány nem állítható fel talajon. Kizárólag kézi kivitelben használható. Könnyű, hordozható, fémből készült.

Jellemzők:
Optikai eszközök, fényképezőgépek és videokamerák felszereléséhez1/4" és 3/8" menetekNégy fokozatú cső csuklópántos zárszerkezettelFém egylábú állvány, 2 kg-os teherbírássalSzállításra és tárolásra való tartótok tartozik hozzáA készlet tartalma:
Egylábú állványTartótok

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Levenhuk Level PLUS MP10 Kamera állvány (Monopod) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)