Betöltés...

Case Logic DCB-306K SLR Fényképezőgép táska - Fekete

Ár: 20.070 Ft

Stílusos, minőségi anyaghasználat és tökéletes védelem normál objektívvel rendelkező SLR gépeknek. A fényképezőgép azonnal elérhető a nagy, cipzáras rekesznek köszönhetően, így nem fog lemaradni egyetlen értékes pillanatról sem. A kábeleket és az egyéb kellékeket az oldalsó zsebekben tárolhatjuk. Övre fűzve vagy az állítható hosszúságú vállpánttal kényelmesen hordozható. Megszokott Case Logic minőség és praktikus kivitelezés profiknak.

SLR, DSLR, MILC és Bridge fényképezőgépekhez tervezett tok normál objektívvel rendelkező gépekhez.Az oldalsó, cipzáras zsebekben egy plusz akkumulátor, kábelek, lencsevédő és egyéb kiegészítő is elfér.Nagy felületen nyíló, cipzáras, párnázott főrekesz, amelybiztonságos, egyúttal azonnal elérhető helyet biztosít a fényképezőgépnek.A belső cipzáras zsebben a memóriakártyákat valamint lencsetörlőt is tárolhatunk. A cipzártól egy gumírozott bújtató védi a fényképezőgépet.Többféleképpen hordható: párnázott fogantyú és övbújtató is található rajta, valamint egy lecsatolható és állítható vállpánt tartozik a tokhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Case Logic DCB-306K SLR Fényképezőgép táska - Fekete" című hirdetést látja. (fent)