Betöltés...

SLX ZLRC SG108 PRO 4K HD 5G WIFI GPS FPV drón, dupla kamera, 2 tengelyes stabilizátor, akkumulátor kapacitása 7.4V 2200mAh, repülési autonómia ~ 25 perc, maximális irányítási távolság 1000 m, narancssárga

Ár: 77.470 Ft



Műszaki adatok:

Márka : SLX
Modell: SLX SG108 PRO
Kamera: 4K HD állítható
2 tengelyes mechanikus stabilizáló gimbal
WIFI: 5G
Szín: narancs
Akkumulátor: 7,4 V 2200 mAh (tartozék)
USB töltés: 5V
Töltési idő: ~ 4 óra
Távirányító akkumulátora: beépített 3,7 V 350 mAh akkumulátor
Távirányító töltési ideje: ~ 40 m
Távirányító bilincs mérete: 5,5 hüvelyk
Repülésirányítási távolság (zavar nélkül): 1000 m
Wifi képátviteli távolság: 800m
Termék mérete - kiterjesztett karokkal: 250 * 300,2 * 50,7 mm
Termék mérete - összehajtott karokkal: 130 * 80,3 * 50,7 mm
A távirányító működési frekvenciája: 2,4 GHz 
Repülési magasság: 120 m
Repülési sebesség: ~ 25 km/h
Repülési idő: ~ 25 perc
2k videofelbontás (elülső kamera) 2048 x 1080

1208 x 720 (alsó kamera)
4K

fotófelbontás (elülső kamera) 4096 x 3072P (elülső kamera)

1280 x 720p (alsó kamera)
Képkockasebesség: 25 fps (elülső és alsó kamera)
Kefe nélküli motor
Motor: kefe nélküli motor
Automatikus helyreállítás 65°-nál (oldalsó)
Kamera lencse: 110°-os adóval állítható kamera
GPS Kövess engem
Beépített helymeghatározó szenzor: GPS szenzor
Zoom: 50X
Optikai áramlási pozicionálási mód
Súly: 242 g
Nyomásérzékelő: Magasságállítás
Név és rendszeralkalmazás: HFun PIus (rendszer: IOS Android)
Üzemi hőmérséklet: 0 °C és 40 °C között
Funkciók: fel/le, balra/jobbra fordulás, előre/hátra, oldalrepülés, fejnélküli üzemmód, magasságtartás, GPS, 5G Wifi FPV kapcsolat, követés, tengelyrepülés, kézmozdulatvezérlés, automatikus fel-/leszállás, gesztusfelismerés, hazatérés gomb, stabilizáló rendszer, kövess engem,
MV: szűrők, videoeffektusok, háttérzene hozzáadása, képek / videók megosztása


 


Csomag tartalma:

1 db Drone SG108 PRO
1x Távirányító
1 x USB tápkábel
1 x Felhasználói kézikönyv
2 x propeller (1A + 1B)
1x Csavarhúzó
1 x akkumulátor (7,4 V 2200 mAh lítium)
1 x hordtáska


 


Leírás:

 


Drone SG908 PRO
 

Főbb jellemzői:

A SLX SG108 PRO4K egy intelligens drón sok fejlett funkcióval, mint például: 4k dupla kamera, 2 tengelyes kardánstabilizátor, GPS, 5G Wifi FPV kapcsolat, kövessetek, repülés egy előre meghatározott pont körül, APP vezérlés, sebesség beállítás, kézmozdulatvezérlés , valós idejű átvitel, egyérintéses visszatérés, automatikus fel-/leszállás, gesztusfelismerés, MV és videómegosztás

Az SG108 PRO drón kiváló minőségű 4K kamerával van felszerelve, dupla, két Gimbal tengellyel a könnyű és stabil vezérlés érdekében, így lehetősége van Ultra High Definition minőségben fényképeket vagy videókat készíteni.

A 2 tengelyes gimbal stabilizátornak köszönhetően az SG108 PRO drón a legdinamikusabb helyzetekben is tiszta fényképeket készít, valamint rendkívüli pontossággal zökkenőmentes filmezést.

A videokamera 2048 * 1080 felbontású, 110°-os széles látószöggel, 4k UHD minőségben rögzít, a kapcsolat 5G Wifi-n keresztül történik. kívánt célokat.

50x-es fókusz: Az SG108 PRO új generációs, fejlett zoomtechnológiával felszerelt objektívvel, nagyíthat és kicsinyíthet a távirányítóból, hogy képeket készítsen vagy légifelvételeket nézzen repülés közben, így tisztábban láthat.

A nyomkövető funkcióval a drón minden mozgást automatikusan rögzít. Ezenkívül a drón 7,4 V-os 2200 mAh akkumulátorral van felszerelve, a repülési idő ~ 28 perc, és az 1000 méteres távirányító rendszer csodálatos repülési élményhez vezet. A drón sokkal könnyebbé és professzionálisabbá teszi a filmezést, ami jó választás a légifotózás szerelmeseinek.

5G Wifi vezérlés a valós idejű videoátvitel eléréséhez a mobilalkalmazás és a drón wifijének társításával. IOS vagy Android rendszerű mobiltelefonok állnak rendelkezésre.

Automatikus visszatérés – az SG108 PRO drónnak van egy olyan funkciója, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan visszataláljon. Egyetlen kattintással a drón visszatér eredeti pontjára, függetlenül attól, hogy hol repült.

A „Gesztusok felismerése” funkció segítségével a drón önállóan készít képeket vagy filmeket.

Az SG108 PRO innovatív rendszert vezetett be. A Gesztus mód azonnal elkészíti a képet, amikor üdvözlő mozdulatot tesz a drón felé.

Az alkalmazással valós idejű képeket láthat a telefonon, de olyan információkat is láthat a drónról, mint az akkumulátor, a távolság Ön és a drón között, a rádióvezérlő akkumulátora vagy a drón megtalálásának funkciója távoli baleset esetén .

Az SG108 PRO drón kettős GPS / GLONASS jellel rendelkezik, így nem kockáztatja az elvesztését, sokkal könnyebben repülhet vele nagyobb távolságokat.

A magassági pozicionáló rendszer jó stabilitást biztosít.

A GPS helymeghatározó rendszer biztosítja a drón teljes irányítását, ha nagy távolságra van.

Az érdekes pont funkcióval a drón az óramutató járásával megegyező irányban folyamatosan forog az előre beállított pont körül.

Ha a drón akkumulátora 25% alá csökken, a drón automatikusan visszatér a felszállási pontra.

A Go Home funkció aktiválásakor a drón visszatér a kiindulási pontra, és magától leszáll.

Könnyen repülhet, az SG108 PRO gyorsan felszáll, és az „One Touch Landing” gomb megnyomásával magától landol.

A filmek stabilizáltak és kompromisszumok nélküliek.

Intelligens követési mód: tárgyként zár, majd irányítás nélkül automatikusan követi Önt.

A kefe nélküli motor segít a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni az interferenciát, kevesebb zajt, simább működést, akkumulátor kímélést, hosszabb motorélettartamot, gyorsabb hűtést, szilárdságot és tartósságot, sokkal nagyobb teljesítményt. A kefe nélküli motor növeli a drón repülési erejét.

Az SG108 PRO drón megőrzi egyetlen pozícióját a levegőben, egyetlen gombnyomással rendelkezik felszállás és automatikus leszállás funkcióval. Ugyanakkor lehetősége van finom vezérlésre, hogy a drónt egy fix ponton rendkívül stabilan tartsa.

Útvonal kijelölése referenciapontok szerint - szintén az alkalmazás segítségével előre definiálhatunk egy útvonalat, amit a drón automatikusan meg tud tenni.

GPS mód és optikai áramlás – A GPS helymeghatározás megadja a drón pontos helymeghatározási adatait, nyomon követi a drón helyzetét és automatikus visszatérési funkciót kínál. Nem fogod elveszíteni a drónt. Az optikai áramlási helymeghatározó rendszerekkel, a barométerrel és a műholddal együtt kiváló visszatérési ponttal és új, pontosabb leszállási technológiával rendelkezik.

Optikai pozicionálás – az SG108 PRO drón vízszintes optikai pozicionálással és magassági irányú légnyomással van felszerelve a nagy pontosság érdekében, vezérli a drónt, így simán lebeg, hogy tisztább képet tudjon rögzíteni.

Fényképezés / Fényképezés / Gesztusos repülés – a gesztusok vezérelhetik a drón felvételét / fényképezését / repülési irányát, hogy a bonyolultságot egyszerűvé változtatják, és a drónokat könnyen irányíthatók.


 













Ajánlott életkor 14+
 

A DRÓNOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ JOGSZABÁLYI RENDELKEZÉSEK
 

Ez a berendezés a polgári légi járművekhez hasonlítható, és a nemzeti légtérben való használatának feltétele az egyes normatív aktusok betartása (Légi kódex, 3.7 és 3.8 cikk, II. szakasz „Feltételek és meghatározások”, Távpilóta Repülőgép-rendszerek RPAS vagy „Dron”) ”).
 

A törvény szerint ezt a repülési berendezést azonosítani kell a Román Polgári Repülési Hatóságnál (AACR). A drón azonosítatlan repülése az AACR-be kezelője büntetőjogi felelősségét vonja maga után. A jogosulatlan repülést (légitérleválasztás vagy COAP bejelentés nélkül) pénzbírsággal sújtják.




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "SLX ZLRC SG108 PRO 4K HD 5G WIFI GPS FPV drón, dupla kamera, 2 tengelyes stabilizátor, akkumulátor kapacitása 7.4V 2200mAh, repülési autonómia ~ 25 perc, maximális irányítási távolság 1000 m, narancssárga" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések