Betöltés...

Kingston Canvas Go Plus 256GB SDXC Class 10 UHS-I U3 memóriakártya

Ár: 16.075 Ft

Kingston Canvas Go Plus 256GB SDXC Class 10 UHS-I U3 memóriakártya

Rögzítse a kalandot útközben!
Kingston Canvas Go! A Plus SD azoknak a kalandoroknak szól, akik mindig útközben kergetik a tökéletes pillanatot a megörökítéshez. Kiváló átviteli sebességgel, akár 170 MB / s1, a Canvas Go! A Plus SD kártya felgyorsítja a munkafolyamatot és a hatékonyságot, így több ideje marad arra, hogy kreativitását belevegye a következő kalandba. Az U3 és V30 sebességű teljesítmény mellett lenyűgöző 4K Ultra-HD videókat készíthet anélkül, hogy aggódnia kellene a lassú sebesség és az elejtett képkockák miatt, vagy zökkenőmentes és következetes sorozatfelvételű fényképezést készíthet. Tekintse meg a világot vászonként, és vigye el kreativitását és inspirációját az úton a Canvas Go segítségével! Plusz SD.

Kiváló sebesség.
A tartalom gyorsabb átvitele és rögzítése akár 170/90 MB / s olvasási / írási sebességgel.

Ideális 4K UHD videofelvételek készítéséhez és sorozatképes fényképezéshez DSLR-jén.
A nagy sebesség és a jobb teljesítmény elősegíti a munkafolyamat felgyorsítását.

Tartós.
A nyugalom kedvéért a kártyát alaposan tesztelték, és bizonyítottan vízálló, hőmérsékletálló, ütés- és rezgésbiztos, valamint röntgenbiztos.

UHS sebességosztály 3 (U3) és video sebességosztály 30 (V30) sebességteljesítmény.
Készítsen nagy felbontású fotókat és videókat megszakítás nélkül.

Az SDXC-ről
A Kingston SDXC memóriakártyák jelenleg 64 és 128 GB kapacitásúak. Az SDXC a Secure Digital Extended Capacity rövidítése. Az SDXC a következő generációs memóriakártya, miután az SDHC és az SDXC legfeljebb 2 TB kapacitást tesz lehetővé. Ezek a kapacitások akkor válnak elérhetővé, amikor a technológia lehetővé teszi a memória gyártását ebben a kapacitásban. Az SDXC kártyák nem kompatibilisek az SD vagy SDHC eszközökkel.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Kingston Canvas Go Plus 256GB SDXC Class 10 UHS-I U3 memóriakártya" című hirdetést látja. (fent)