Naturgold bio alakor sütőferment 100 g
Ár: 760 Ft
Alakor ősbúza alapú SÜTŐFERMENT indító keverék (kovászalap). Fermentációs (kovászos) alapú sütés - tökéletes aromafejlődés- rugalmas belső szerkezet és ropogós kéregképződés- természetes probiotikum. Javasolt felhasználás: Kovász készítéshez: A tasak tartalmát keverje össze 100 ml tiszta vízzel és hagyja állni 24 órát. Ezt követően a kovász azonnal felhasználható bármilyen kovászos alapú sütéshez. Kenyérsütéshez: A tasak tartalmát 1 kg tetszőleges kenyérsütésre alkalmas liszttel, (1 kg lisztből 2 kenyér kisütését javasoljuk) ca. 15 g sóval, valamint 600-800 ml langyos víz hozzáadásával összedagasztjuk, majd szobahőmérsékleten egy nagyobb tálban lefedve 24 órán keresztül állni hagyjuk. Másnap formába tesszük a kenyértésztát és előmelegített sütőben készre sütjük a kenyereket (ca. 60 perc 180-220 0C). Jellemzők paleo Igen cukormentes Igen bio Igen per 100 g kcal 355 kcal zsír 2,8 g ebből telített zsírsavak 0,45 g szénhidrát 68,1 g ebből cukrok 1 g rost 5,7 g fehérje 11,4 g só 0,01 g
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.23 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Naturgold bio alakor sütőferment 100 g" című hirdetést látja. (fent)