Lagris Sárgaborsó Hántolt Feles 500 g
Ár: 459 Ft
TermékleírásTermék információk A borsó a hüvelyesek közé tartozik, melyet az emberek évezredek óta ismernek. Nem meglepő tehát, hogy a borsót már az ókori rómaiak is termesztették. A sárga borsó, különösen ha felesről van szó, nem igényel előáztatást és kiválóan alkalmas pépnek, pürének és sűrű levesnek. Márka információk További termékek: Rizs Lencse Vörösbab Szójabab Egyéb információk Származási ország kódja:* *CZE = Cseh Köztársaság, UKR = Ukrajna, CAN = Kanada, POL = Lengyelország Allergén összetevőkGlutént tartalmazó gabonafélék, Szója Tápértékre vonatkozó információk100 g termékben:Energia 1442 kJ/340 kcalZsír 1,0 g amelyből telített zsírsavak 0,2 gSzénhidrát 61 g amelyből cukrok5,1 gRost 1,1 gFehérje 21 gSó 0,02 g Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Az elkészítés módja: 1. A válogatott sárgaborsót mossa meg (A feles sárgaborsót nem szükséges előre beáztatni). 2. Főzze puhára, mielőtt azonban teljesen puhára fő, sózza ízlés szerint. Tárolás Tárolás: max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%.
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.12.09 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Lagris Sárgaborsó Hántolt Feles 500 g" című hirdetést látja. (fent)