Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g
Ár: 705 Ft
Elődeink fejfájás, álmatlanság ellen, sebek borogatására használták. Magas az ásványi anyag (kálium-, kalcium-, nátrium-, magnézium-, vas- és foszfor-), illetve vitamintartalma (A, B, C, K és E). Kéntartalmú vegyületei elősegítik a szervezet méregtelenítési folyamatait. Vas- és növényi színanyag tartalma serkenti a vérképzést. Előnyös hatású csontrendszerünkre és a szív működésére. A vöröskáposzta festékanyaga, az antocián kiváló antioxidáns. Gátolja a vérrögök képződését, gyulladásgátló hatású, és gátolja egyes baktériumok szaporodását. A vöröskáposzta több rostot és C-vitamint tartalmaz, mint a zöld. Ásványi anyag tartalma is magasabb: több benne a kalcium, a vas és a kálium. Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok. Öntözés: naponta kétszer. Csírázási idő: 7 nap
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.05 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g" című hirdetést látja. (fent)