8 g Váncza habfixáló
Ár: 125 Ft
A habfixáló jól bevált segítője a hagyományos sütésnek. A felvert habot keményen tartja és megakadályozza a tortalapok gyors átnedvesedését is.
Egy tasak habfixáló 200 ml folyékony tejszínhez elegendő.
Felhasználás:
200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk.
Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát.
A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri.
Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel.
Tipp: Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan a krémektől vagy zseléktől.
Egy tasak habfixáló 200 ml folyékony tejszínhez elegendő.
Felhasználás:
200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk.
Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát.
A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri.
Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel.
Tipp: Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan a krémektől vagy zseléktől.
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.10.23 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "8 g Váncza habfixáló" című hirdetést látja. (fent)