Betöltés...

Collagen Complex – I, II, III, V & X – kollagén por 240 g

Ár: 11.900 Ft

A COLLAGEN COMPLEX por, a kapszulás kollagén komplex kapszula nagytestvére, továbbfejlesztett változatban!

Gondosan kialakított formulája öt kollagén típust ötvöz a szervezet különböző szöveteinek természetes támogatására. A készítmény az I, II, III, V és X-es típusú kollagéneket tartalmazza, amelyek a bőr, a haj, a köröm, az ízületek, a porcok, a csontok, az inak, az erek és a belső szervek természetes építőelemei. A termék fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy klinikailag igazolt hatású és szabadalmaztatott kollagénforrásokat használjunk. Ezért olyan állati eredetű hidrolizált, könnyen hasznosuló kollagéneket választottunk hozzá, mint a Solugel® marha kollagén peptid, a Naticol® hal kollagén peptid, és a Chondractiv™ csirke kollagén peptid, amelyek mind bizonyított hatékonyságúak. A formula része továbbá a tojáshéj membrán kollagén is, amely természetes forrásként egészíti ki a készítményt. A terméket tovább gazdagítottuk C-vitaminnal és hialuronsavval.
Nem tartalmaz glutént, cukrot, szénhidrátot, mesterséges színezéket, aromát és édesítőszert, illetve semmilyen adalékanyagot és tartósítószert. Glutén és GMO mentes! A C-vitamin elősegíti a normál kollagénképződést, támogatva az erek, porcok, bőr és csontok egészségét és megfelelő működését.

Jól oldódik folyadékban, és mivel ízesítetlen, belekeverheted például: gyümölcslébe, kávéba, joghurtba, gyümölcsturmixba, smoothie-ba, reggeliző kásába, és akár húslevesbe is!

Étrend-kiegészítő por
OGYÉI notifikációs szám: 35371/2024
Kiszerelés: 240 g (1 havi adag, 8 g / nap)
Íz: semleges, ízesítetlen
Származási ország: EU

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Collagen Complex – I, II, III, V & X – kollagén por 240 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem