Betöltés...

BioMenü bio perui kakaómassza tallér 125 g

Ár: 4.290 Ft

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. A perui BioMenu¨ Kakaómassza Tallér egy ízletes szupertáplálék. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5-10 g ízlés szerint Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao) Jellemzők tartósítószer-mentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio Igen per 100 g kj 2589 kJ kcal 618 kcal zsír 53,3 g ebből telített zsírsavak 32,5 g szénhidrát 16,7 g ebből cukrok 0,5 g rost 11,9 g fehérje 14 g só 0,1 g

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2025.06.02
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "BioMenü bio perui kakaómassza tallér 125 g" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem