Betöltés...

MEGGY GYÜMÖLCSLÉ - 100% rostos gyümölcslé 3l és Meggy gyümölcslé almával 5l

Ár: 4.500 Ft

Natur Meggy Gyümölcslé és Meggy gyümölcslé almával
 5 literes 100%-os Rostos Magyar Meggylé Almalével   4500,-Ft
3 literes  100% rostos Meggylé  Csak meggy “és más semmi”!
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK KISZERELÉSBŐL  ÉS MENNYIT KÉR (3L 100% MEGGYLÉ VAGY 5L MEGGYLÉ ALMÁVAL)! 
E-mailben küldjük a megrendelésről  a számlát!
- Tartósítószer és színezék mentes!
- Magyar termelők gyümölcséből készült!
- Hozzáadott cukor mentes!
- Rostos, így nem csak a gyümölcs levét, hanem a fontos rostanyagokat, és nyomelemeket is tartalmazza!
 100%-os, rostos gyümölcslé, tartósítószer és adalékok nélkül, friss hazai gyümölcsből!
Miért érdemes ezt választani?
Mivel a gyümölcslevek az ízt adó gyümölcs velőjét is tartalmazzák, így kiemelnénk, hogy ezeknél a rostos termékeknél nem csak a gyümölcsléről beszélhetünk, hanem maga a gyümölcshúsról is melyben értékes vitaminok, rostok és ásványi anyagok vannak.
Ennek köszönhetően ezek a natúr gyümölcslevek ízben és rostokban gazdagok!
A gyümölcslé tartósítása tartósítószerek helyett, kíméletes hőkezeléssel történik, hogy az a lehető legtöbb vitamint és beltartalmi értékét megőrizze.
Tápanyagértéke
Mély bordó színe hihetetlen értékérol árulkodik, arról, hogy egyik leghatékonyabb antioxidánsunk. Savanyú íze elijeszti a vírusokat, valamint vértisztító hatása van. 
Gyógyhatása
A meggy gyógyhatása több területre is kiterjed. Jótékonyan hat a vérre és ezzel több nagy szerv, így a máj s a vesék munkáját serkenti, hat továbbá a szívre. A B vitaminok minden fajtája megtalálható a meggyben, ez lehetővé teszi az emésztés munkájának kiegyensúlyozását, valamint az idegek működését is befolyásolja. Hat a légzőszervek gyógyítására, különösen meghűléses betegségek esetében.
Érdemes kúraszerűen is fogyasztani a meggyet, hiszen vértisztító hatású. Ezen felül vízhajtó hatású is, a meggyszárat külön használják teaként erre a célra. Ha nincs meg az elegendő ásvány a szervezetben, annak egyik tünete lehet az alacsony vérnyomás. Az alacsony vérnyomás nem jelenti azt, hogy nincs a vérünkben semmi zsír lerakódás. Lehet még alacsony a vérnyomásunk, de ugyanakkor emelkedő koleszterin szintünk. A meggyben van elegendő vas és egyéb ásvány, hogy a szív működése és a vérnyomás elérje a normális határt.
A meggy lé nagyon alkalmas szer a meghűléses betegség leküzdésében. A rendkívül savanyú környezetben a vírusok képtelenek szaporodni, ezért meghűléses időszakokban különösen érdemes sokat fogyasztani belőle.
Emésztést serkentő
A meggy az egyik legértékesebb gyümölcsünk. Különösen azoknak ajánlatos fogyasztani, akik emésztésével nincs minden rendben. A savas meggy serkentőleg hat az emésztésre és a belek mozgására. A nagymennyiségű B vitaminok továbbá serkentik a keményítő és a fehérje feldolgozását, felszívódását. 

Székrekedésre
A meggy elsősorban a gyomor munkáját gyorsítja meg s azzal hat az egész emésztő rendszer mozgásának felgyorsulására. A legátalkodottabb székrekedést is megszünteti a meggy, mert hat a gyomorsavra, valamint tisztítja a beleket, puha rostja pedig segít a massza eltávolításában. 

Meghűlés
A meggy lé az egyik legjobb szer a meghűléses betegség leküzdésében. Gyógyszer nélkül ki kehet lábalni a betegségből, ami nem kis dolog, különösen a terhes nők számára. A rendkívül savanyú környezetben a vírusok képtelenek szaporodni, és egyáltalán képtelenek megélni. Az A és a C vitamin természetes környezetében fordul elő a meggylében, ami a betegség elleni küzdelemben jár el, és az immunrendszerünk működését segíti elő.

A legjobb antioxidáns
A meggyben megtalálható az A és C vitamin, szelén valamint biofklavon. Így is a leghatásosabb ellenfele az oxigén szabadgyököknek, de ha beveszünk egy kiskanál búzacsira olajat, még jobban megerosítjük testünk védelmi csapatát.
 
Javasoljuk használjon tárolódobozt.
A környezet védelme érdekében a dobozt ne dobja el, ha lehet használja újra.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "MEGGY GYÜMÖLCSLÉ - 100% rostos gyümölcslé 3l és Meggy gyümölcslé almával 5l" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem