Betöltés...

DR.OETKER VITALIS ZABKÁSA ALM.FAHÉJ. 48G

Ár: 289 Ft

TermékleírásJellemzők Mg - Magnéziumforrás, Rostforrás, Almadarabokkal Termék információk Vitalis* Az almás-fahéjas Vitalis Zabkásával lendületesen indul a nap. Reggeli finomság zabpehellyel, almadarabokkal és fahéjjal. *A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Magnéziumforrás. Fogyassza a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként. A kedvező hatás eléréséhez 1 adag elfogyasztása javasolt. Márka információk Vitalis - Ízlik az élet! Összetétel57% ZABPEHELY, Cukor, Sovány TEJPOR, 9,0% szárított héjas almadarabok, Kukoricakeményítő, Kukoricarost, 0,7% őrölt fahéj, Aroma, Étkezési só, Magnézium citromsavval alkotott sói, Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) Allergén összetevőkTojás, Tej, Diófélék, Zab Tápértékre vonatkozó információkElkészített zabkásában: 100 gElkészített zabkásában: 1 adagban kb. 173 gElkészített zabkásában: 1 adagban %**Energia:429 kJ742 kJ102 kcal176 kcal9Zsír:1,2 g2,1 g3-amelyből telített zsírsavak:0,3 g0,4 g2Szénhidrát:18 g31 g12-amelyből cukrok:7,1 g12 g13Rost:2,7 g4,6 gFehérje:3,3 g5,7 g11Só:0,17 g0,29 g5Ásványi anyag:%***%***Magnézium:39,0 mg1067,5 mg18A termékből 125 ml víz hozzáadásával 1 adag készíthető.**Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).***Táplálkozási beviteli referencia érték felnőttek számára. Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás Hozzávalók: 1 tasak Vitalis Zabkása almás-fahéjas, 125 ml forró víz. Elkészítés: A tasak tartalmát egy tálba öntjük, alaposan elkeverjük 125 ml forró vízzel (100°C). Minimum 3 percig állni hagyjuk, majd átkeverjük és fogyaszthatjuk. Tárolás Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "DR.OETKER VITALIS ZABKÁSA ALM.FAHÉJ. 48G" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem