Betöltés...

Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml - IronMaxx®

Ár: 13.567 Ft

Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx®

A kollagént a fiatalság elixírjének tekintik

Az emberi szervezetben legnagyobb számban előforduló fehérje a kollagén. A szervezetben lévő fehérjék 30%-a kollagén peptid. Rendkívül fontos szerepet töltenek be. Szerkezeti fehérjének is nevezik, mert támogatják az ízületeket, a csontokat, az izmokat és az inakat. A kollagén jó hatással van a bélrendszerre, és segít a köröm, haj, szem és a szív egészségének megőrzésében.

 A szervezet általában maga termeli ezt a kollagént, amely a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin aminosavakból készül. A szervezet saját kollagéntermelése azonban az életkorral csökken, és ennek következtében hiány alakul ki az emberi szervezetben. Ez a hiányosság gyakran ízületi fájdalom formájában nyilvánul meg. Ez az egyik oka annak, hogy a bőr idővel ráncosodik, és az izmok elveszítik rugalmasságukat. 

Sokan ellensúlyozni akarják az idő múlását, és ennek eredményeként gyakran folyamodnak kollagén-kiegészítőkhöz. A kollagént a fiatalság elixírjének tartják. Az IronMaxx® kifejlesztett egy terméket, amely ellátja szervezetét a nagyon keresett kollagén hidrolizátummal: Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx®

25 éves kor felett szervezetünk kollagén szintje fokozatosan csökken, így a bőr veszít feszességéből és rugalmasságából. A Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx® segítségével lelassítható a ráncok kialakulásának folyamata, mivel szervezetünk legfontosabb kötőszövet építő elemével, kollagénnel látja el testünket.

A kollagén hidrolizátum és a C-vitamin együtt tökéletes terméket alkot

A legtöbb kollagént gyártó cég a kollagén ivóampullákra készít. Az IronMaxx® egy jobb változatot készített, nevezetesen a kollagén + C-vitamin folyadékot. Ahogy a neve is sugallja, ez a termék a kollagén-hidrolizátum és a C-vitamin optimális kombinációját kínálja. A 25 ml folyadékban, nagy dózisban 10 g kollagén hidrolizátumot és 60 mg C-vitamint tartalmaz.

A Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx® használók áradoznak a sok pozitív hatásról. Arról számolnak be, hogy javult ízületi mobilitásuk és csökkent a fájdalom. Ezenkívül sok fogyasztó úgy érzi, mintha simább és feszesebb bőrt kapna a kiegészítő szedésével. A 25 ml folyadékban található 60 mg C-vitamin a napi C-vitamin szükséglet 75%-ának felel meg.

Gyors, tartós, hatásos!

A Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx® kollagén-hidrolizátummal látja el a szervezetet, mely egy kiváló minőségű fehérje, magas biológiai értékkel, ami lehetővé teszi a szervezet számára a fehérje teljes körű hasznosíthatóságát. A hidrolizátum különlegessége a széthasadt fehérjeláncokban rejlik, mely egy rendkívül hatékony felszívódást eredményez. Folyékony, iható állagának köszönhetően, jóval hatékonyabb, mint a már megszokott kollagén tartalmú hidratáló krémek, ivóampullák. További pozitívuma, hogy teljesen cukormentes valamint allergén anyagokat sem tartalmaz.

Támogatja az ízületek mozgékonyságát!

A kollagén a csont-, porc– valamint ínszövetek fontos alkotóeleme.

Az egyoldalú táplálkozás és az ízületek túlterhelésének hatására, az ízületekben található természetes kollagénréteg leépül. A kollagén-hidrolizátum serkenti az ízületekben a természetes kollagénképződést, melynek hatására pótlódik az ízületi folyadék, ami a mozgékonyság jelentős javulását eredményezi. Ezt az egyedülálló hatást már számos tanulmány igazolta, sportolóknál és porckopástól szenvedőknél egyaránt. Támogatják az ízületeket, a csontokat, az izmokat és az inakat. A kollagén jó hatással van a bélrendszerre, és segít a köröm, haj, szem és a szív egészségének megőrzésében.

Kiemelkedő íz a mirabelle szilva

Az Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx® nemcsak kiváló összetételű (25 ml folyadékban található 10 g kollagén-hidrolizátum magas dózisával és 60mg C-vitaminnal), de ízében is igazi sláger! Az ellenállhatatlan ízt a Mirabelle szilvából nyerték, amely csonthéjas gyümölcs, és Németország egyes részein is termesztenek. Ez enyhén savanykás, édes ízt biztosít. Termékünket a kiváló minőségű fehérje magas aránya és nulla zsír tökéletesen kiegészíti.

A Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx® ízesítése: sárga mirabella szilva

A Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx® kiszerelése: 1000 ml

A Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml – IronMaxx® adagolás: Edzés előtt, közben és után is fogyasztható. Napi 25ml fogyasztása javasolt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Collagen Professional Liquid Mirabelle 1000ml - IronMaxx®" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem