Betöltés...

Kette csirke tikka masala basmati rizzsel 495 g

Ár: 1.850 Ft

Egy csomagban az ízletes csirke Tikka masalahoz szükséges 11 féle fűszer, őrölt kesudió, az illatos basmati rizs, valamint a kókuszkrém 4 fő részére. Nem kell a Tikka masalahoz szükséges sokféle alapanyagot egyesével felkutatnia, mert az összes különleges összetevő itt van egy csomagban. Nem kell a maradékokkal sem bajlódnia melyek megromlanának, vagy elvesztenék az aromájukat, mert pont annyi van a csomagban mindenből, ami 4 fő részére elegendő. Gyorsabb alapanyag beszerzés Különleges végeredmény Nincs maradék Kezdőknek is könnyen elkészíthető Rövid elkészítési és főzési idő Tartósítószer - színezék – és ízfokozómentes Csupán néhány, minden üzletben megtalálható hozzávalót kell megvásárolnia - melyek felsorolása a csomagolás elején is olvasható - és már bele is kezdhet az aromás, illatos Tikka masala elkészítéséhez. A csomagolásban recept, valamint QR kód található, melynek beolvasása után videón is megtekintheti az elkészítés módját. A friss hozzávalók listája: 400g csirkemell 3 evőkanál olaj 1 fej hagyma 140g joghurt fél citrom leve 80g paradicsomszósz Összetevők: Basmati rizs (250 g), őrölt kesudió, fahéj, gyömbér, koriander, görögszénalevél, chili, római kömény, kurkuma, fokhagymapor, zöld kardamom, szegfűszeg, babérlevél. A termék szóját, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket felhasználó üzemben készült. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Nem csökkentett cukortartalmú Igen alacsony cukortartalmú Igen per 100 g kj 2539 kJ kcal 607 kcal zsír 28,6 g ebből telített zsírsavak 22,9 g szénhidrát 81,7 g ebből cukrok 1,7 g rost 8 g fehérje 12,4 g só 0,03 g

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.11.28
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Kette csirke tikka masala basmati rizzsel 495 g" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem