Vegan Protein borsófehérje izolátumból csokoládé 600 g
Ár: 4.278 Ft
A borsófehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kiváló aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96 százalékát tartalmazza a borsófehérje. (Protein and Amino acid requirements in human nutrition, Report of the Joint FAO/WHO/UNU Expert Consultation. WHO Technical Report Series 935, 2007). A borsófehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét. A borsófehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90 százalék (az alap anyag vonatkozik), míg emészthetősége 98 százalékos (Pr Tomé (INRA Paris), 2002). A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a borsófehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing & Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary Proteins and Peptides on Satiety; May 2008). A termék: - Szója mentes - Glutén mentes - Tejmentes - Tojásmentes - GMO mentes - Hozzáadott cukrot nem tartalmaz - Hozzáadott aromát nem tartalmaz - Hozzáadott mesterséges édesítőt nem tartalmaz Összetétel csokoládé íz esetén: borsó fehérje izolátum, holland feldolgozású kakaó (10-12 százalék), édesítő: stevia (steviol glikozidokat tartalmaz). Felhasználási javaslat: 25 g terméket keverj el 200 ml vízben vagy egyéb kedvelt folyadékban. Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 1 adag: 25 g Adagok száma: 24 adag Tápanyag összetétel: Adagonként tartalmaz: RI százalék* Kalória 104 kcal 5 százalék Kalória zsírból 9 kcal - Zsír 1 g 1,5 százalék Ebből telített zsírsavak 0,5g 2,5 százalék Szénhidrát 3 g 2 százalék ebből cukor 0,3 g 0,3 százalék ebből élelmi rost 0,5 g - Nátrium** 25 mg 1 százalék Fehérje 19 g 36 százalék *RI százalék: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal) **Az élelmiszer kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.02 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Vegan Protein borsófehérje izolátumból csokoládé 600 g" című hirdetést látja. (fent)