Betöltés...

Vegan Protein borsófehérje izolátumból csokoládé 600 g

Ár: 4.278 Ft

A borsófehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kiváló aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96 százalékát tartalmazza a borsófehérje. (Protein and Amino acid requirements in human nutrition, Report of the Joint FAO/WHO/UNU Expert Consultation. WHO Technical Report Series 935, 2007). A borsófehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét. A borsófehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90 százalék (az alap anyag vonatkozik), míg emészthetősége 98 százalékos (Pr Tomé (INRA Paris), 2002). A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a borsófehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing & Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary Proteins and Peptides on Satiety; May 2008). A termék: - Szója mentes - Glutén mentes - Tejmentes - Tojásmentes - GMO mentes - Hozzáadott cukrot nem tartalmaz - Hozzáadott aromát nem tartalmaz - Hozzáadott mesterséges édesítőt nem tartalmaz Összetétel csokoládé íz esetén: borsó fehérje izolátum, holland feldolgozású kakaó (10-12 százalék), édesítő: stevia (steviol glikozidokat tartalmaz). Felhasználási javaslat: 25 g terméket keverj el 200 ml vízben vagy egyéb kedvelt folyadékban. Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 1 adag: 25 g Adagok száma: 24 adag Tápanyag összetétel: Adagonként tartalmaz: RI százalék* Kalória 104 kcal 5 százalék Kalória zsírból 9 kcal - Zsír 1 g 1,5 százalék Ebből telített zsírsavak 0,5g 2,5 százalék Szénhidrát 3 g 2 százalék ebből cukor 0,3 g 0,3 százalék ebből élelmi rost 0,5 g - Nátrium** 25 mg 1 százalék Fehérje 19 g 36 százalék *RI százalék: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal) **Az élelmiszer kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.11.02
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Vegan Protein borsófehérje izolátumból csokoládé 600 g" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem