Samai cassava chips tengeri sós 57 g
Ár: 430 Ft
Ropogós cassava chips, mely kis adagokban, tengeri sóval ízesítve készül. A cassava chips 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a hagyományos burgonya chips. A SAMAI Cassava chips prémium minőségű cassavából készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A cassavát természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a cassava természetes ízét és tápanyagban dús jellegét. Az ízesítéshez kizárólag tengeri só kerül felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen természetes ízeket. A chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét. A cassava (Manihot Esculenta), más néven manióka vagy yucca, egy tápanyagban gazdag keményítő gyökér, mely Dél-Amerikában honos. Számos tópiusi és szubtrópusi régióban fogyasztják világszerte. A cassava gyökér jelentős mennyiségű kálciumot, foszfort és C-vitmaint tartalmaz. A cassava keményítő pellet tápiókaként is ismert. Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj (palmolein) kerül felhasználásra a cassava kisütéséhez. Ez a kevésbé telített (inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített komponenst tartalmaz. Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is. Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás. Az alábbi kulcsfontosságú tényezők alapján került kiválasztásra a palmolein a SAMAI termékek elkészítéséhez: A pálmaolajban található zsírsavak tökéletesen egyensúlyban vannak, így biztosítva, hogy az olaj magas hőfokon is stabil maradjon. Az olajpálmák azonos régióban, az ecuadori trópusokban, teremnek, mint a többi összetevő. Így friss olaj kerül felhasználásra, közben hozzájárulva a helyi gazdaság fejlődéséhez. Végül, de nem utolsó sorban, a felhasznált olaj a védett esőerdőkön kívül eső ültetvényekről származik. A pálmák zöld lombkoronával borítják be környezetüket, mellyel lehetővé teszik számos növény és élőlény kifejlődését. Szén-dioxid felvételükkel hatékonyabbak a levegő tisztításában, mint a szójabab ültetvények. Összetevők: Cassava (70%), nem hidrogénezett pálmaolaj, tengeri só (1%). Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio Nem dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Nem mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 1791 kJ kcal 421 kcal zsír 21,4 g ebből telített zsírsavak 3,6 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 60,7 g ebből cukrok 7,1 g ebből poliolok 0 g ebből keményítő 0 g rost 0 g fehérje 3,6 g só 1 g
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 39 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Samai cassava chips tengeri sós 57 g" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: