Betöltés...

Forpro lazac saját levében glutén/laktóz/cukor/tartósítószer/adalékanyagmentes 170 g

Ár: 1.387 Ft

Forpro SALMON in own sauce - 170g Tökéletes étkezés, gyors protein bomba edzés után vagy a napszak bármely időszakában. A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen. Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik. Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás. A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás. A lacaz: Omega zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom. Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére. Kiváló minőségű fehérjeforrás. Gazdag B vitaminokban. Káliumban és szelénben gazdag. Csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Hatással lehet a testsúly csökkentésre. Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba. Jellemzők: Felbontás után azonnali fogyasztásra alkalmas Gluténmentes Cukormentes Adalékanyag és tartósítószermentes Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek. Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C, Kiszerelés: 170 g

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Forpro lazac saját levében glutén/laktóz/cukor/tartósítószer/adalékanyagmentes 170 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem