Betöltés...

Vegavero Colagen Complex vegán (kollagén erősítő) 120 kapszula

Ár: 13.443 Ft

A vegán kollagén komplex előnyei
- segít erősíteni a kollagénrostok szintézisét
- elősegíti a csontok és ízületek erősítését
- segít fenntartani a bőr feszességét és tónusát
- gátolhatja a ráncok és a cellulit kialakulását
- elősegíti a bőr rugalmasságának fenntartását
- gyorsan asszimilálódik
- egyszerű összetételű,
 
A kollagén a leggyakoribb fehérje az emberi szervezetben. Testünk kollagénrostokat képez, amelyek kollagén állványt képeznek, és így stabilizálják a csontokat, a fogakat és mindenekelőtt a bőr kötőszövetét. Sajnos a kollagénképződés a szervezetben az életkorral csökken. Collagen Plus komplexünk többek között C-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul a kollagén normál képződéséhez a bőr normál működéséhez.
A kollagén fontos anyag a szövetek számára, felelős rugalmasságukért és erejükért. A bőrt jól tónusúvá teszi, míg a haj és a körmök erősek. Az évek múlásával a kollagén természetes szintje csökken, és a test öregedni kezd. A bőr felülete tele van az első ráncokkal és cellulittal, amely nem néz ki nagyon szépnek. A kollagénhiány problémájának kiküszöbölésének legjobb módja annak feltöltése.
A Collagen Plus komplexünk esetében sokáig mérlegeltük, teszteltük, elvetettük és újrafejlesztettük. Mert olyan terméket akartam, amely a szokásos kollagén termékek hatásával rendelkezik, de ellentétben nem állati anyagokból származik. Az olyan kifejezések, mint a tengeri kollagén vagy a hidrolizált kollagén saláta nem más, mint a fésűkből, marhaporcból vagy haluszonyokból származó kollagén. És ez nem kerül a palackjainkba!
Az eredmény a Collagen Plus komplexünk: 7 különböző növényi kivonat és a két aminosav, az L-prolin és az L-lizin egyedülálló kombinációja.

Acerola és gránátalma: Az Acerola, más néven acerola cseresznye és gránátalma magas C-vitamin-tartalmáról ismert. Mivel testünk nem képes önmagában C-vitamint előállítani, szájon át kell fogyasztanunk. Termékünk ajánlott napi bevitele már az átlagos C-vitamin szükséglet több mint 75%-át fedezi. Ezenkívül a gránátalma magjai gazdag ellaginsavban és különböző B-vitaminokban, amelyek tudományosan bizonyítottan megvédik sejtjeinket az oxidatív stressztől.
Csipkebogyó és paradicsom: a csipkebogyó és a paradicsom szintén a C-vitaminban gazdag gyümölcsök közé tartozik.
Goji bogyók - bogyók: A Goji piros bogyós gyümölcsök nagy arányban tartalmaznak úgynevezett bioaktív poliszacharidokat, többszörös cukorkomplexeket, amelyek fehérjékhez kötődnek. A növényekben fontos védelmi anyagokként működnek.
Ginseng & Ginkgo: A hagyományos kínai orvoslásban a ginzenget és a ginkgo-t már régóta gyógynövényként ismerik. Mindkét növény másodlagos növényi anyagokban és illóolajokban gazdag.
Aminosavak: Az L-lizin és az L-prolin olyan aminosavak, amelyek a fehérjék építőköveiként szükségesek, különösen a kollagénképződésben.
 
EFFICACY - A tengeri kollagén hal kollagén peptidek formájában áthalad a kutikulán, és közvetlenül eléri a dermist. Mélyen behatol a szerkezetébe, természetes keményedést biztosítva.
GYORS ASSZIMILÁCIÓ - lenyelés után a kollagén hidrolizált kollagénpor formájában közvetlenül a gyomorba kerül, ahol azonnal felszabadul. Így hatása sokkal gyorsabb, mint a kollagén fülek.
KÉNYELMES FORMA - a porított kollagén azok számára készült, akiknek nehézségei vannak a tabletták lenyelésével. Fogyasztásához fel kell oldania a kollagént kedvenc vizében vagy gyümölcsléjében.

Milyen tápanyagok segítik elő a kollagéntermelést?
A prokollagén egységeit, amelyek a kollagénné alakulnak át, a szervezet két aminosav - glicin és prolin - kombinálásával és a C-vitamin bevitelével állítja elő (A tropokollagén molekula három egység prokollagénből áll - kék, zöld, piros).
Ezért az emberi testnek nagyobb termelési kapacitása van ennek a fehérjének, ha olyan tápanyagokat tárol, mint:      
C-vitamin – természetes forrásokból, például citrusfélékből, paprikából, brokkoliból és eperből;    
Prolin – természetes forrásokból, például tojásfehérjéből, búzacsírából, tejtermékekből, káposztából, spárgából, gombából, húsból, sajtból, szójából;
Glicin - sertésbőr, csirkebőr, zselatin, egyéb fehérjetartalmú élelmiszerek;
Réz - orgonahús, diófélék, szezámmag, kakaópor, kesudió, lencse
Antocianidinek – természetes forrásokból, például szederből, áfonyából, cseresznyéből, málnából;    
A-vitamin – természetes forrásokból, például állati eredetű élelmiszerekből, béta-karotint tartalmazó növényi eredetű élelmiszerekből; 
Kiváló minőségű fehérje - természetes forrásokból, például húsból, baromfiból, tenger gyümölcseiből, tejtermékekből, hüvelyesekből, tofuból.
Asszisztált szöveti regeneráció
A kollagén alapú membránok alkalmazhatók parodontális terápiában és implantológiában. A kollagén gátjai minimalizálhatják a gyorsan növekvő sejtek migrációját az íny körül a fogakra, fenntartva egy szabad helyet, ahol a fogsejtek regenerálódhatnak.
Vaszkuláris protézisek
A donoroktól származó kollagénszövet graftokat perifériás idegregenerációban, érrendszeri protézisekben és artériás rekonstrukcióban használják.
Az osteoarthritis enyhítése 
A kollagén-kiegészítők segíthetnek javítani az ízületi funkciókat az osteoarthritisben szenvedőknél.
 
Prospect Collagen Plus komplex
Adagolás: Naponta 3 kapszulát vegyen be elegendő folyadékkal és étellel.
Hozzávalók:
L-prolin, acerola gyümölcs kivonat (Malpighia glabra) 17% C-vitaminnal, kapszula kapszula (hidroxipropil-metil-cellulóz), gránátalma gyümölcs kivonat (Punica granatum) 40% ellaginsavval, goji bogyó kivonat (Lycium chinense) 50% poliszacharidokkal, rózsakivonat (Rosa canina) 5% flavonoidokkal, Panax ginzeng levél kivonat ginsenozidokkal 20%, paradicsom kivonat (Solanum lycopersicum) 6% likopinnal, Ginkgo biloba levél kivonat flavon-glikozidokkal 24%
Jegyzet:
Az ajánlott adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Ne alkalmazza terhesség vagy szoptatás alatt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Vegavero Colagen Complex vegán (kollagén erősítő) 120 kapszula" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem