Betöltés...

Q-Vital (Cardio Health)A szívért és keringésért, 100 mg Q10 tartalommal

Ár: 12.990 Ft

Q VITAL szívőr, szíverősítő készítmény
 
Házipatikába ajánlott alapkészítmény!

„Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd a szívedet, mert onnan indul ki az élet!”
(Példabeszédek 4:23.)

Szívünk a működéséhez szükséges energia 70 százalékát zsírokból nyeri, melyet szervezetünk csak L-Carnitine segítségével képes a megfelelő módon elégetni és energiává átalakítani. Ez az anyag megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, serkenti azok oxigénellátását, növeli az állóképességet, a szervezet vitalitását, javítja a mérgező anyagcsere-termékek kiválasztását és lerövidíti a regenerációt. Szállítóanyagként is működik – a szabad zsírsavakat a mitokondriumokba szállítja, ahol ezek hasznosulhatnak. Az L-Carnitine bevitelének fontossága testi és lelki megterhelés során nő!
A korábbi, ehhez nagyban hasonló Cardio Health készítmény dr. Sinatra, az USA vezető kardiológusa által elvégzett kutatások eredményeként jött létre, összetevői között D-ribóz, koenzim Q10 és L-Carnitine található. Megelőző alkalmazásával a szív- és érrendszeri paraméterek 80 százalékos, valamint az akut szívelégtelenség 30 százalékos javulása figyelhető meg, káros mellékhatások nélkül!
A váratlan szívhalálban elhunytak egynegyede nem volt szívbeteg! A szívelégtelenségben szenvedőknél a csökkent sóbevitel fokozott mértékben növeli az elhalálozás veszélyét. Ennek elkerülésében is segít a készítmény.

Lehetséges hatásai:
•    Infarktus valószínűségének csökkentése, a betegség utókezelése,     a koleszterin- és trigliceridszint csökkentése
•    A szív erősítése, szívbetegségek megelőzése és gyógyítása, a vérkeringés és magas vérnyomás kedvező befolyásolása
•    Krónikus fáradtság javítása, a fáradt szervezet regenerálása, az egészséges energiaszint elérése
•    Cukorbetegség, izomgyengeség, izomsorvadás, Sclerosis Multiplex kezelése
•    A máj megfelelő működésének támogatása, zsír égetése, étvágy csökkentése
•    Az izomműködéshez szükséges energiatermelés optimalizálása    , a sejtszintű energia megújulásának biztosítása

Összetevők: L- Carnitine, D-Ribose, CoQ10, NADH (Nicotinamide adenine dinucleotide)

Ajánlott adagolás: megelőzés céljából napi 2 kapszula, diagnosztizált betegség kezelésének kiegészítéséül napi 4 kapszula. Reggel és délben, kora délutáni órákig bevéve.
Szívgyógyszerek, vérnyomásszabályzók mellett is szedhető.

 

A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu


Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!
Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv



Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.16
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Q-Vital (Cardio Health)A szívért és keringésért, 100 mg Q10 tartalommal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem