Betöltés...

Vitaking c-ascorbin por 400 g

Ár: 4.250 Ft

A C-vitamint legtisztább és egyben legolcsóbb formában aszkorbinsav porral lehet pótolni. A Vitaking Aszkorbinsav por terméke dobozonként 400gr port tartalmaz. A Vitaking aszkorbinsav por formában tartalmazza a C-vitamint. Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak tisztán ezt az értékes hatóanyagot. Nagy kiszerelésének köszönhetően igazán gazdaságos forma, jó ár-érték aránnyal bíró termék. A C-vitamin vízben oldódó. Egyike a leggyakrabban szedett vitaminoknak. Az aszkorbinsav por(ascorbin acid) egy nagyon gazdaságos C-vitamin forrás. Egyszerűen elkeverhető teában, vagy akár limonádé is készíthető belőle. A C-vitamin hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez intenzív test?mozgás alatt vagy azt köve?tően, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál műkö?déséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csök?kentéséhez, az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, fokozza a vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az alábbi funkciókhoz: az erek normál állapotának, műkö?désének fenntartásához, a normál csontozat fenntartásához, a porcok normál állapotának, műkö?désének fenntartásához, a fogíny normál állapotának fenntar?tásához, a bőr normál állapotának, működésének fenntartásá?hoz, a fogak normál állapotának fenntartásához. Az 1920-as évek végén Szent-Györgyi Albert ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét (C6H8O6) ami előbb a hexuronsav, később pedig az aszkorbinsav nevet kapta. Ekkor azonosította a C-vitaminnal. Mára a C-vitamin a legismertebb és legtöbbet használt vitamin. Később Szegeden felfedezte, hogy hogyan lehet nagyobb mennyiségben előállítani ezt a szerves savat. Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (jelentése: skorbut) C-vitamin = L-aszkorbinsav , ha gyümölcsből vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet kapjuk. Az aszkorbinsav egy igen sérülékeny vegyület, például hő hatására elég gyorsan elbomlik. Tehát ha zöldségeket, gyümölcsöket főzzük, sütjük, akkor gyakorlatilag megsemmisítjük a C-vitamin tartalmukat. ...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Vitaking c-ascorbin por 400 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem