Zajic hajdina italpor 400 g
Ár: 1.910 Ft
Felhasználás: A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat. Elkészítése: Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport. Tárolás: Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását Összetevők: glükózszirup, szójaolaj, édesítőszer (maltitol), hajdinaliszt (7%), stabilizátor (E340 és karragén), nátrium-kazeinát, csomósodásgátló: szilícium-dioxid, aroma, étkezési só, emulgeálószer (E481), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat), színezék (karotin). Allergének: szója, nátrium-kazeinát. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Nem bio Nem dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen per 100 g kj 2101 kJ kcal 502 kcal zsír 26 g ebből telített zsírsavak 2,6 g szénhidrát 64 g ebből cukrok 9,8 g fehérje 3 g só 0,53 g
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.13 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Zajic hajdina italpor 400 g" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: