Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db
Ár: 1.307 Ft
A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. Összetevő: 100% bio zselatin disznóbőrből Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását. Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.

Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2025.03.09 |
Eddig megtekintették 67 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db" című hirdetést látja. (fent)