Betöltés...

Éléskamra Valódi barnakenyér lisztkeverék

Ár: 1.310 Ft

Ez a kenyér Neked való, ha hiányoltad eddig a valódi barna kenyér élményt. Aminek picit tömörebb a belseje, de mégis ruganyos és semmihez sem hasonlítható a ropogós héja. Ha korábban a rozsos, teljes kiőrlésű kenyerek ízét kedvelted, akkor ezt a lisztkeveréket ki kell próbálnod! Rostban és fehérjében gazdag, ez lassítja a szénhidrátok felszívódását, hosszan tartó jól-lakottság érzést biztosít és valódi tápanyagokkal lát el. Rezisztens keményítő tartalma jótékony hatással lehet a bélflórára. Amiben még nagyszerű és különleges, hogy elronthatatlan. Hisz nem kell hozzá más, csak víz. A tasak minden szárazanyagot tartalmaz. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos lisztekből készült kenyerek készítésétől, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült kenyeret tekintve. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék. A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk. Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást. Összetevők:tápióka keményítő, növényi rostok (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), sárga lenmagliszt, szezámmag liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, zöldbanán liszt, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalája só Allergének vastagon szedve. Elkészítési javaslat:a csomag tartalmát szórd egy tálba, önts rá 260 ml hideg vizet. Kézi robotgéppel vagy kanállal keverd homogén állagúra, végleges sűrűségét 20 perc pihentetés után éri el. Picit gyúrd át, majd vizes kézzel formázd kedved szerint kenyér vagy cipó formára, 3-4 helyen jó mélyen vágd be a tetejét és tedd tepsire. Ízlés szerint kend le tojással és tedd 200 fokos sütőbe 20 percre, majd további 40 percre 180 fokon. Csak kihűlés után ajánlott szeletelni. Zsemle és kifli formázása esetén a 2. sütési fázis 25 percre rövidül. Lyukacsos bagett sütőben is készíthető. Kb. 400 grammos kenyérhez.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.11.04
Eddig megtekintették 91 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Éléskamra Valódi barnakenyér lisztkeverék" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem