Betöltés...

Bake-Free nokedli lisztkeverék 1000g

Ár: 3.070 Ft

Összetevők:gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt [köles: Lengyelország], quinoaliszt), tápióka keményítő, útifű maghéj liszt Felhasználási terület:gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélküli nokedli készítéséhez. Elkészítési javaslat: Hozzávalók 1 adaghoz: - 70 g lisztkeverék - 95 g víz - 3 g Eden Premium Himalája, vagy Parajdi só Elkészítés: Keverjük össze a hozzávalókat és nokedli szaggatóval szaggassuk lobogó vízbe. Főzzük addig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére (körülbelül 1 perc). Szűrjük le, majd hideg vízzel öblítsük át. Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:Energia:1478 Kj353 kcalZsír:2,5 g-Amelyből telített zsírsavak:0,5 gSzénhidrát:69,8 g-Amelyből cukrok:0,2 gRost:7 gFehérje:9,2 gSó:0,05 g Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. 100 g kész, kifőtt, a recept alapján elkészített nokedli átlagos tápértéke:Energia:553 Kj132 kcalZsír:0,9 g-Amelyből telített zsírsavak:0,1 gSzénhidrát:26,1 g-Amelyből cukrok:0,07 gRost:2,6 gFehérje:3,4 gSó:1,6 g A változó éghajlati viszonyok és a termő területek eltérő tulajdonságai miatt minden alapanyagnak, szállítmánynak különböző lehet a pontos tápértéke. Igyekszünk honlapunkon folyamatosan frissíteni az adatokat, de kérjük minden esetben figyelmesen ellenőrizze a terméken szereplő hátsó címke értékeket, mivel mindig az az irányadó. Gluténmentes üzemben készült. Származási hely:Magyarország Tárolás:Száraz, hűvös helyen. Allergén információ:A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nettó tömeg:1000 g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Bake-Free nokedli lisztkeverék 1000g" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem