Természet Áldása gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé 1 L
Ár: 2.080 Ft
Gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé 1 L
A gránátalma-vörös áfonya gyümölcslében a két gyümölcs pozitív hatása együttesen érvényesül. Mindkét összetevője antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Fogyasztásával hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez és krónikus betegségek megelőzéséhez.
Gránátalma:
Az Iránban őshonos gránátalma mára már Európa földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt. Sok magvú bogyótermése kellemesen édeskés, kissé savanykás ízű. Évszázadokon keresztül használták gyógyítás céljából, a „természet erejének” tartották. A szuperélelmiszerként is számon tartott gránátalma híres antioxidáns tulajdonságáról. Antioxidáns hatású polifenol vegyületei az antocianinok, tanninok és az ellagsav. Utóbbi, a legújabb kutatások szerint fontos szerepet tölt be a csontritkulás megelőzésében. Az ellagsav és a belőle lebomlás során a szervezetben keletkező anyagcsere termékeknek rákellenes hatást tulajdonítanak. A gyümölcs antioxidáns tulajdonságának több mint a feléért a punicalagin nevű vegyület felel, amely egyedül a gránátalmában található meg. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. C-vitaminja hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, nélkülözhetetlen a bőr kollagénjének képzéséhez, szükséges a hajszálerek, porcszövetek, csontok, és fogak épségének fenntartásához, valamint segíti a sebgyógyulást. A gránátalma tartalmaz továbbá A-,E-, és B-vitaminokat, szelént, cinket, magnéziumot, foszfort, kalciumot. További jótékony hatásai közé sorolható, hogy javítja a memóriát: egy vizsgálat során azt találták, hogy fokozódott az agyműködés és javult az emlékezőképesség azoknál, akik naponta 220 ml gránátalma levet ittak négy héten keresztül. A szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében is szerepe van, csökkenti a koleszterinszintet, optimalizálja a vérnyomást, valamint gátolja a plakkok kialakulását, így az érelmeszesedés elleni védekezésben is jótékony hatású.
Vörös áfonya:
Az Észak-Amerikában és Észak-Európában őshonos vörös áfonya szintén a leggazdagabb antioxidánsokat tartalmazó gyümölcsök közé sorolható. A szervezet egészére pozitívan hat, védi a sejteket a szabad gyökök okozta káros hatásoktól, hozzájárul a fiatalság és fittség megőrzéséhez. A-,B-, C-, és E-vitaminokban gazdag, valamint sok értékes ásványi anyagot tartalmaz: többek között foszfort, magnéziumot, kalciumot, káliumot, vasat és cinket. Antioxidánsai közül legjelentősebbek a fitonutriensek. Antocianinjai kutatások szerint hozzájárulnak a koleszterinszint csökkenéséhez, valamint jótékonyak az elhízás megelőzésében és kezelésében is. A vörös áfonyában található benzoesav csökkenti a fertőzések kialakulásának esélyét. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a húgyúti fertőzések megelőzéséhez és kezeléséhez, azáltal hogy gátolja a húgyúti fertőzést okozó baktériumok növekedését. Epikatekinjei védik a szívet, az érrendszert, hozzájárulnak az infarktus megelőzéséhez és egyes feltételezések szerint szerepet játszanak az Alzheimer-kór rizikóját csökkentésében.
A Természet Áldása 100%-os gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé válogatott gyümölcsőkből készült, frissen préselt. 80 % gránátalmát és 20% vörös áfonyát tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert, adalékanyagokat. A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően az eredeti íz- és aromaanyagok megmaradnak.
Fogyaszd Te is rendszeresen egészséged megőrzése érdekében!
A gránátalma-vörös áfonya gyümölcslében a két gyümölcs pozitív hatása együttesen érvényesül. Mindkét összetevője antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Fogyasztásával hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez és krónikus betegségek megelőzéséhez.
Gránátalma:
Az Iránban őshonos gránátalma mára már Európa földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt. Sok magvú bogyótermése kellemesen édeskés, kissé savanykás ízű. Évszázadokon keresztül használták gyógyítás céljából, a „természet erejének” tartották. A szuperélelmiszerként is számon tartott gránátalma híres antioxidáns tulajdonságáról. Antioxidáns hatású polifenol vegyületei az antocianinok, tanninok és az ellagsav. Utóbbi, a legújabb kutatások szerint fontos szerepet tölt be a csontritkulás megelőzésében. Az ellagsav és a belőle lebomlás során a szervezetben keletkező anyagcsere termékeknek rákellenes hatást tulajdonítanak. A gyümölcs antioxidáns tulajdonságának több mint a feléért a punicalagin nevű vegyület felel, amely egyedül a gránátalmában található meg. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. C-vitaminja hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, nélkülözhetetlen a bőr kollagénjének képzéséhez, szükséges a hajszálerek, porcszövetek, csontok, és fogak épségének fenntartásához, valamint segíti a sebgyógyulást. A gránátalma tartalmaz továbbá A-,E-, és B-vitaminokat, szelént, cinket, magnéziumot, foszfort, kalciumot. További jótékony hatásai közé sorolható, hogy javítja a memóriát: egy vizsgálat során azt találták, hogy fokozódott az agyműködés és javult az emlékezőképesség azoknál, akik naponta 220 ml gránátalma levet ittak négy héten keresztül. A szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében is szerepe van, csökkenti a koleszterinszintet, optimalizálja a vérnyomást, valamint gátolja a plakkok kialakulását, így az érelmeszesedés elleni védekezésben is jótékony hatású.
Vörös áfonya:
Az Észak-Amerikában és Észak-Európában őshonos vörös áfonya szintén a leggazdagabb antioxidánsokat tartalmazó gyümölcsök közé sorolható. A szervezet egészére pozitívan hat, védi a sejteket a szabad gyökök okozta káros hatásoktól, hozzájárul a fiatalság és fittség megőrzéséhez. A-,B-, C-, és E-vitaminokban gazdag, valamint sok értékes ásványi anyagot tartalmaz: többek között foszfort, magnéziumot, kalciumot, káliumot, vasat és cinket. Antioxidánsai közül legjelentősebbek a fitonutriensek. Antocianinjai kutatások szerint hozzájárulnak a koleszterinszint csökkenéséhez, valamint jótékonyak az elhízás megelőzésében és kezelésében is. A vörös áfonyában található benzoesav csökkenti a fertőzések kialakulásának esélyét. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a húgyúti fertőzések megelőzéséhez és kezeléséhez, azáltal hogy gátolja a húgyúti fertőzést okozó baktériumok növekedését. Epikatekinjei védik a szívet, az érrendszert, hozzájárulnak az infarktus megelőzéséhez és egyes feltételezések szerint szerepet játszanak az Alzheimer-kór rizikóját csökkentésében.
A Természet Áldása 100%-os gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé válogatott gyümölcsőkből készült, frissen préselt. 80 % gránátalmát és 20% vörös áfonyát tartalmaz. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert, adalékanyagokat. A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően az eredeti íz- és aromaanyagok megmaradnak.
Fogyaszd Te is rendszeresen egészséged megőrzése érdekében!
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.27 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Természet Áldása gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé 1 L" című hirdetést látja. (fent)