Betöltés...

Természet Áldása Egészség pakk

Ár: 10.180 Ft

Egészség pakk
A méregtelenítés a szervezetben jelenlévő, annak egészséges működését akadályozó anyagok fokozott kiválasztását és közömbösítését elősegítő természetes módszerek összessége. A szervezet saját méregtelenítő tevékenysége rendkívül összetett, szünet nélkül zajló folyamat, biztosítja szervezetünk folyamatos megtisztulását: a méreganyagok elleni védekezésben részt vesz a máj, nyirokrendszer, tüdő, bőr, vese.Mégis miért van szükség méregtelenítésre, tisztítókúrára?
Elsősorban azért, mert napjainkban a méreganyagok szervezetbe jutása szinte elkerülhetetlen. Az egyértelműen mérgező anyagok mellett a külvilágból származó, fölösleges mennyiségben felvett és felhalmozódó anyagok is kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak, annak ellenére, hogy nem, vagy alig ártalmasak. Ezeknek az anyagoknak szervezetből történő eltávolítása egyre nagyobb szerepet kap. Habár a vélemények megoszlanak és jelenleg nem áll rendelkezésünkre semmilyen bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a méregtelenítő programok a szervezetet teljes mértékben megtisztítják a szervezetet a káros anyagoktól, egyes vizsgálatok mégis arra engednek következtetni, hogy a táplálkozásnak hatalmas jelentősége van ilyen téren. Manapság nagy kihívást jelent elkerülni a feldolgozott élelmiszereinkben jelenlévő vegyi anyagokat. Azonban maximális odafigyeléssel, következetes és tudatos életmóddal szervezetünk saját méregtelenítő folyamatinak fokozásához nagyban hozzájárulhatunk.Méregtelenítő programunk egyben egy egészségmegőrző program is, melynek kidolgozása során nagy hangsúlyt fektettünk az egészséges táplálkozás alapelveinek betartására is. Az ötnapos étrend során nem kell magad sanyargatnod, éheztetned, és a szervezeted is megkapja a működéséhez szükséges energiát, tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. A méregtelenítés célja a felhalmozódott salakanyagok, valamint a szervezetbe a külvilágból bekerült káros anyagok eltávolítása.És, hogy mégis milyen eredményre számíthatsz?

egészségi állapot javulása
energikusabb leszel
pihentető alvás
ragyogó bőr
fényes haj
stressz csökkenése
mentális képességek javulása
erős immunrendszer

Az Egészségpakk tartalma:

5 napos étrend és mozgásprogram
Tartósítószer és színezék nélküli bio termékek
3 db 1 L-es, 100%-os bio gyümölcslé (gránátalma-, fekete áfonya-, narancslé )
2 db 1 L-es, 100%-os bio zöldséglé (cékla-, és sárgarépalé)
Részletes leírás, mely segít céljaid elérésében

Szerezd be és próbáld ki Te is a programot! A további részleteket megtalálod a www.egeszsegpakk.huweboldalon, ahol a programmal kapcsolatos kérdéseidet is felteheted.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.02.29
Eddig megtekintették 153 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Természet Áldása Egészség pakk " című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem