Betöltés...

Küzdelem a szülők és gyerekek számára vitamint beadni?

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Napi 1-2 kiskanál finom zselé állagú gyümölcs-zöldség koncentrátumok több izben az egészségért. A kisgyerekek is szívesen fogyasztják, mert egyszerű és finom. Kevesen tudják, hogy a szirup és lekvár állagú termékek 80-90% -a szívódik fel, hasznosul és pár percen belül a száj nyálkahártyáján keresztül a vérbe jutva már hatni is tud. Ellenben a kapszulázott, tablettázott termékek csak 20-30%-ban hasznosulnak majd csak 12 óra múlva a belekből felszívódva.
Napi 300 FT a saját, gyermekeid és szüleid egészségéért. Immunrendszer erősítés, méregtelenítés, gyulladáscsökkentés, antioxidáns pótlás, lúgosítás, Rákos sejtek szaporodásának gátlása, fizikai, szellemi erőlét növelése, súly csökkentés és minden probléma és tünet kezelése az emberi öngyógyító mechanizmus ( immunrendszer) erősítésén keresztül.
A termék konkurenciátlan, a visszaosztás 60 + 5 %, minimális elvárás, kiemelkedő jutalék országhatárok nélkül! Kérd a tájékoztató webinárunk linkjét és hallgasd meg a csodazseléink történetét, ill. keress gyorsan sokat!!!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 452 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Küzdelem a szülők és gyerekek számára vitamint beadni?" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem