Betöltés...

Passion Pictures Forgatás

Ár: 20.000 Ft

**Csatlakozz a Passion Pictures Forradalmához – Fedezd Fel Szenvedélyed!**

**Kiíró:** Passion Pictures
**Helyszín:** Pécs és környéke, de várjuk jelentkezésed az ország bármely területéről

**Mottónk:** *"Indulge in Passion, Embrace Your Fantasy"*

**Hirdetés szövege:**

Szeretnél kilépni a hétköznapokból és valami igazán különlegeset alkotni? A Passion Pictures csapata most lehetőséget kínál neked, hogy részt vegyél egy forradalmi projektben, amelyben az amatőr filmezés határait feszegetjük. Szenvedélyünk az, hogy a legújabb technológiákat és kreatív megoldásokat alkalmazva olyan produkciókat hozzunk létre, amelyek nemcsak a nézők, hanem a résztvevők számára is emlékezetesek maradnak.

### Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?

**Profi felszerelés és technológia:**

A Passion Pictures nem hagyja a véletlenre a minőséget. Modern derítő fényekkel, LED világítással, GoPro Hero 8 kamerákval, Black Magic 4K felvevővel és stabil állványokkal dolgozunk, hogy minden egyes jelenetet a lehető legjobb minőségben rögzíthessünk. A technikai eszközeink garantálják, hogy a felvételeid professzionális szinten készüljenek el, méltóak legyenek a legnagyobb online platformokhoz.

**Kiegészítők a maximális élvezetért:**

Tudjuk, hogy a részletek számítanak. Ezért különleges figyelmet fordítunk a kiegészítőkre: luxus vibrátor,dildók, BDSM kellékek, és más erotikus eszközök állnak rendelkezésedre, hogy a forgatások során a lehető legnagyobb élvezetet és kényelemet biztosítsuk. Ha van kedvenc eszközöd, hozd magaddal, és mutass nekünk valami újat – mi örömmel fogadjuk az egyedi ötleteket!

**Live stream lehetőség:**

Amatőr home stúdiónkban lehetőséged van arra, hogy élő adásban közvetítsd magad. Nincs más dolgod, mint előadni a legjobb formádat, mi pedig gondoskodunk arról, hogy a műsorod a lehető legszélesebb közönséghez eljusson. Az élő adások izgalma és spontaneitása garantáltan a csúcsra juttat!

**Több platformos jelenlét és reklámügynökségi támogatás:**

Célunk, hogy a tartalmaidat a legnépszerűbb platformokon tegyük elérhetővé, mint például OnlyFans, Pornhub, ManyVids, X, és még sok más. A Passion Pictures csapata minden reklám- és ügynökségi feladatot is elvégez helyetted, így neked csak a szereplésre kell koncentrálnod. Emellett a Pornhub és más tartalommegosztó oldalak a DMCA segítségével gondoskodnak arról, hogy videóid jogi védelem alatt álljanak, és ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe.

**Biztos és biztonságos környezet:**

A felvételek készítése során kiemelten figyelünk a biztonságodra. A felvételeid professzionális környezetben készülnek, és teljes jogi védelemben részesülnek. Ha diszkréten szeretnél részt venni, nálunk megteheted! Maszkok használata megengedett, és utómunkában Blur technol
Tulajdonságok
Település: Pécs
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Ország: Magyarország
 
Feladás dátuma: 2024.10.07
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Erotikus munka rovaton belül a(z) "Passion Pictures Forgatás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: passion pictures

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem