Betöltés...

Nagydumás Hölgyet keres leszbikus pornószínház!

Ár: 40.000 Ft

Magyarország egyetlen, zártkörű, privát leszbikus pornószínháza keres kizárólag szintén leszbikus, vagy erősen biszex hölgyet "műsorvezetői" feladatra. Végzettség abszolút nem szükséges, viszont az alábbi kritériumok elengedhetetlenek.
Legyen nagyon jó szókincsed, beszélőkéd. Légy abszolút szókimondó, esetenként akár vulgáris, vagy nyers stílusú, merd és tudd nevén nevezni a dolgokat. Ne jöjj zavarba ha színpadon, mikrofonnal a kezedben kell kommentálni a történeteket. Légy nyitott, kreatív.
Nagy vonalakban a következő feladataid lennének. Színházunk jelenleg 81 fővel működik, kizárólag hölgyek vannak jelen. Abszolút diszkrét, anonim módon, amit biztosítunk, illetve el is várunk. Itt élesben történik minden, a hölgyek tulajdonképpen szexelni járnak össze. Tehát ezt mindenképp vedd figyelembe, mielőtt jelentkeznél!
Mi olyan lányt keresünk, aki a színpadon kommentálná a látottakat, legyen szó szexről vagy szóló produkcióról. Bíztatná a hölgyeket, akár perverz, hangos szavakkal. Több információt telefonon tudunk adni. Cserébe valóban korrekt, kimagasló összeget tudunk ajánlani.
A munka abszolút szexmentes, de természetesen kölcsönös szimpátia esetén te is csatlakozhatsz. Fontos hogy bele tudd élni magad, és a közönség azt érezze, hogy neked is tetszik ami ott zajlik.
FÉRFIAK, MELEGEK, TRAVIK STB. KÉREM NE JELENTKEZZENEK!
Te vagy az ideális jelölt, ha megfelelsz a következő paramétereknek. Maximum középkorú, kimondottan nőies, csinos, dekoratív, ápolt lány vagy, aki valóban nagydumás. Kizárólag telefonszámmal, fotóval ellátott jelentkezőket veszünk figyelembe.
Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Ország: Magyarország
Extrák: Kiemelkedő fizetés!
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Erotikus munka rovaton belül a(z) "Nagydumás Hölgyet keres leszbikus pornószínház!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: BarnótEdit

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem