Betöltés...

Automata házi vízmű SQOLA-0,55 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep

Ár: 132.212 Ft

A SQOLA-0,55 PC-16-tal búvárszivattyúval ellátott automata házi vízművet elsősorban szezonálisan, főként öntözésre használják.

Az SQOLA 0,55 búvár 3” (három hüvelykes) orsós szivattyú széleskörűen alkalmazható. Használják öntözésre, házi vízművek részeként a házak vízellátására, visszatartó tartályok szivattyúzására.
Ez egy karbantartást nem igénylő szivattyú.
Nagyon tartós konstrukcióval rendelkezik.
A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló, a press control, nyomáskapcsoló funkciót lát el, így lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomásesés függvényében, és amikor a víz áramlása az elosztórendszerben megáll (azaz amikor a készülék elektromos érintkezői kinyílnak és bezáródnak) - lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.

A vízmű előnyei

A szivattyú nagyon megbízható a masszív felépítésnek és a tartós anyagoknak köszönhetően.
Alacsony ár mellett kiváló teljesítményt, akár 58 m-es kiürítést és akár 28 l/perc áramlási sebességet kínál.
Az alkalmazások széles skáláját kínálja a talajvíz fúrt kutakból és kutakból történő szivattyúzásától kezdve a visszatartó tartályok szivattyúzásáig, az öntözésig.  
A szivattyú legfontosabb alkatrészei - palást, nyak, tengely, rotor és csavarok - AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek.
A szivattyú azonnal használatra kész, mivel a kondenzátor a motorba van beépítve.
Beépített hővédelemmel rendelkezik a motor tekercselésén.
Olajhűtéses.
Otthoni használatra alkalmas.

Vízmű használata

Kertek, gyepek öntözésére és permetezésre.
A SQOLA 0,55 szivattyú egy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként egyszerűen beépíthető a nyomástartó edénnyel és a tartozékokkal együtt.
A szivattyút ivó- és háztartási víz szivattyúzására tervezték.
Ez a keskeny szivattyú nagyon keskeny fúrásokban is használható.
Összességében ez az orsós szivattyú sokoldalúan használható, elsősorban méretének és jó teljesítményének köszönhetően.

Ahhoz, hogy ez a vízkészítő megbízhatóan működjön, ebben a készletben a PC-16 vezérlőegység előtt nyomáscsökkentő szelepet kell használni:

A nyomáscsökkentő szelepet legfeljebb 6 bar nyomásra kell beállítani.
A PC-16 vezérlőegység bemenetére kell felszerelni.
Egy 1"-os víznyomáscsökkentő szelep a tartozék.

Az automata házi vízmű SQOLA-0,55 búvárszivattyúval és PC-16-tal a következőket tartalmazza










SQOLA-0,55 búvárszivattyú
PC-16 vezérlőegység
Felfüggesztő eszköz kábelhosszban
Víznyomáscsökkentő szelep 1”
Csatlakozókészlet merülőszivattyúkhoz

Sárgaréz Közcsavar 1”
Visszacsapó szelep 1”
Átmeneti darab külső menettel 32x1”

















Átmeneti darab belső menettel 32x1”

PC-16 vezérlőegység

A PC-16 nyomásmérővel ellátott vezérlőegység a szivattyú futásának vezérlésére szolgáló száraz önindítással biztosítja a nyomáskapcsoló és/vagy a nyomástartó működését, lehetővé téve ezzel a merülő vagy önfelszívó, más néven felszíni szivattyúk működésének automatizálását. A nyomáseséstől függően, és amikor az elosztórendszerben a vízáramlás leáll, lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus lefutását.
A PC-16 vezérlőegység száraz üzemű önindító nyomásmérővel a csatlakoztatás pillanatában kb. 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezt követően a szivattyú akkor indul el, amikor a rendszernyomás csökkentésének pillanatában, pl. a szelep nyitása után, szintén szárazon futó önindításnál eléri az üzemi nyomást.
A PC-16 vezérlőegység kézi beavatkozás nélkül megpróbálja újraindítani a szivattyút - ha továbbra sem áll rendelkezésre víz, a PC-16 kikapcsolja a szivattyút. Ez a ciklus naponta többször is megismételhető, ami az automatikus öntözésnél előnyös lehet.
Az önindító, szárazon futó nyomásmérővel ellátott PC-16 vezérlőegység a szivattyú és az első elszívási pont közötti bármely ponton belélegezhető. Biztosítani kell a gyűjtőcsatorna minden illesztésének tökéletes tömítettségét.
Ezt a készüléket tiszta, szennyeződéstől és üledéktől mentes vízellátásban ajánlott használni, ellenkező esetben megfelelő vízszűrőt kell felszerelni a készülék elé.

Műszaki paraméterek PC-16


Tápegység: 230V


Maximális áram: 10A; 1,3kW


Csatlakozások: bemenet/kimenet: G 1”


Max. 55°C (55°F).


Max. 10bar

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Automata házi vízmű SQOLA-0,55 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep " című hirdetést látja. (fent)