Betöltés...

AMK – vörösesbarna falburkolat MIX-500 téglamintás falpanel 99,5 cm x 125 cm

Ár: 7.990 Ft

AMK Falburkolat – Gyorsan és könnyen a tökéletes falburkolatért!

Az AMK falburkolat természetes márvány őrleményből készült, és lenyűgöző kőhatású megjelenést kölcsönöz bármely falfelületnek. A dekoratív panelek üvegszálas hálólapok formájában készülnek, amelyeken rögzített díszítőelemek találhatók. A védőfóliával ellátott elemek gyors és egyszerű felhelyezést biztosítanak, így bárki könnyedén varázsolhatja újjá otthonát. 


Szállítási költség: 

1-21 db panel 3.990 Ft


22-41 db panel 5.990 Ft


42-61 db panel 8.990 Ft


62-101 db panel 12.990 Ft


102-141 db panel 18.990 Ft


142-199 db panel 25.990 Ft


Könnyű telepítés és karbantartás

Az AMK falburkolat egy forradalmi megoldás a faldekoráció világában. A panelek telepítése nem igényel különleges szaktudást vagy szerszámokat, így akár házilag is kivitelezhető. Bármilyen előkészített felületre felragasztható, ami jelentősen megkönnyíti a munkát. Az AMK burkolatokat minimális karbantartás mellett hosszú éveken át megőrzik esztétikai és funkcionális tulajdonságaikat.


Letölthető felrakási útmutató itt:   AMK falburkolat


A felrakás ragasztással történik. Beltérre C1 típusú, kültérre pedig S1 típusú ragasztó alkalmas.  Ajánljuk a Mapei termékeit. Egy 25kg-os kiszerelés 8-10 m2 falpanel felrakásához elegendő. 


Könnyű és tartós – Minden körülmények között

Egy 0,9 m²-es lap súlya mindössze 1,7 kg, ami jelentősen könnyebb a hagyományos kő- vagy téglaburkolatoknál. Ez a tulajdonság nemcsak a szállítást, hanem a telepítést is nagyban megkönnyíti. Az AMK burkolatok időjárásállóak, UV- és tűzállóak, valamint rugalmasak, így bármilyen éghajlaton megőrzik eredeti megjelenésüket és minőségüket. Könnyen vágható, hajlítható falburkolat. Időtálló burkolat megoldás kültéren és beltéren egyaránt. Jelenleg 7 színben kapható: bézs, homokbarna, szürke, szürke mix, terrakotta, vörösesbarna. 


Funkcionalitás és esztétika tökéletes harmóniában

Az AMK falburkolatok széles szín- és formaválasztéka lehetővé teszi, hogy bármilyen stílushoz illeszkedjenek, a klasszikustól a modernig. Könnyű vághatóságuk és alakíthatóságuk révén ideálisak egyedi formák és dizájnok kialakításához is.


Környezetbarát és fenntartható

Az AMK falburkolatok környezetbarát anyagokból készülnek, gyártási folyamatuk pedig energiahatékonyabb, mint a hagyományos burkolatoké. Kisebb súlyuk miatt kevesebb üzemanyagra van szükség a szállításhoz, így csökkentve a környezeti terhelést.


Válaszd az AMK falburkolatot, és teremts egyedi és időtálló falfelületeket otthonodban, egyszerűen és gyorsan!

CE tanusítvány: AMK falburkolat


 


Gyakori kérdések az AMK falburkolatról

Alkalmas az AMK falburkolat gyerekek közelében?
Igen, az AMK falburkolat allergénmentes, környezetbarát anyagokból készül, így teljesen biztonságos a gyermekek és háziállatok számára is. Ideális választás családoknak és közösségi terek számára.


Használható az AMK falburkolat vízálló burkolatként?
Bár az AMK falburkolat könnyen tisztítható vízzel, nem szolgál vízszigetelésként. Nem ajánlott olyan helyiségekben alkalmazni, ahol állandóan víz éri, például szaunákban vagy zuhanyzókban.


Milyen típusú ragasztóval lehet rögzíteni az AMK falburkolatot?
A legmegfelelőbb ragasztók az AMK falburkolathoz a C2 vagy az S1/S2 besorolású burkolatragasztók, mivel ezek biztosítják a szükséges rugalmasságot és tapadást. Beltéri alkalmazásra a C2, míg kültérre az S1/S2 ragasztók használata javasolt.


Mennyi ideig tartós az AMK falburkolat?
Ha a felhelyezés a telepítési útmutatónak megfelelően történik és megfelelő ragasztót használnak, az AMK falburkolat beltéren akár 25 évig, míg kültéren legalább 15 évig is megőrzi minőségét. Fontos, hogy a felület előkészítése megfelelő legyen.


Milyen típusú felületekre telepíthető az AMK falburkolat és hogyan kell előkészíteni?
Az AMK falburkolat szinte minden olyan felületre telepíthető, amely cementalapú ragasztóval kezelhető. A felületnek tisztának, simának és száraznak kell lennie a megfelelő tapadás érdekében. Az előkészítéshez kövesse az AMK és a ragasztó gyártójának útmutatásait.


Kifakul-e az AMK burkolat a nap hatására?
Nem, az AMK falburkolat vas-oxid pigmentekkel kezelt márványforgácsokból készül, amelyek ellenállnak az UV sugárzásnak, így nem fakulnak ki a napfény hatására.


Használható az AMK falburkolat kandalló vagy hőforrások közelében?
Igen, az AMK burkolat biztonságosan használható hőforrások közelében is, de nem szabad közvetlen láng vagy 70°C feletti hőmérséklet közelében alkalmazni.


Milyen időjárási körülményeket visel el az AMK falburkolat?
Az AMK falburkolat szélsőséges időjárási körülmények között is tartós marad, -70°C és +50°C között is megőrzi szépségét és funkcióit.


Szükséges bármilyen extra védelmet biztosítani az AMK burkolatnak telepítés után?
Az AMK falburkolat nem igényel további védelmet, de természetes kővédő bevonatok és impregnálók használatával tovább növelhető az ellenálló képessége.


Tökéletes választás lehet lakások, irodák és üzletek számára egyaránt, ahol a téglamintás falburkolat hozzáadott értéket és időtlen stílust kölcsönöz. Beltéri és kültéri falburkolatként is egy modern és dekoratív megoldás. Ajánljuk még figyelmedbe a közkedvelt Stikwall falburkolatunkat is. 


FONTOS

Színeltérés előfordulhat a különböző gyártási szériák között, ezért későbbi utánrendelés esetén nem garantálható a pontos színazonosság.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.10.04
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "AMK – vörösesbarna falburkolat MIX-500 téglamintás falpanel 99,5 cm x 125 cm" című hirdetést látja. (fent)