Betöltés...

G21 Terasz deszka 2,5 x 14 x 300 cm Cumaru matt WPC

Ár: 10.890 Ft

A WPC anyagból készült Cumaru színű G21 teraszdeszka az átfogó G21 padlórendszer része. Praktikus megoldás kültéri padlóburkolatokhoz. Nemcsak megfelel a magas minőségi követelményeknek, hanem költséghatékony is.
Mi az a WPC anyag?
A WPC (Wood műanyag alkatrészek) anyag 60% farostból és 40% műanyagból álló keverék. A nyomás és a hőmérséklet (extrudálás) hatására tartós és karbantartást nem igénylő anyag jön létre, mely praktikus és minden szempontból rendkívül hasznos.
Fából készült padló, amely örökké tartEnnek az anyagnak a tulajdonságai elérik az egzotikus fából készült deszkák minőségét, ugyanakkor lényegesen megfizethetőbbek. A G21 rendszerrel lerakott padlók és járólapok ezért kívülről fának tűnnek, de a faburkolatokkal ellentétben nem igényelnek további karbantartást vagy festést. A klasszikus műanyagokhoz képest nagy színtartósággal rendelkeznek, és jobban ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásoknak.
És a fő előnyei?
Karbantartásmentes – az anyagot nem kell karbantartani vagy különféle bevonatokkal kezelni, vízzel könnyen tisztítható.
Tartósság – A WPC anyag végig színezett, így a színe idővel nem változik. Ellentétben a fából készült anyagokkal, nincsenek rajta különféle vizuális hibák, mint például csomók stb.
Költségmegtakarítás – A teljes terasz vagy más alapterület beszerzési költségeinek költséghatékonysága és 20 év feletti élettartam.
Biztonságos és csúszásmentes felület - A fa teraszokkal ellentétben a WPC teraszokon és padlón mezítláb is sétálhat, mivel nem áll fenn a forgácsolás veszélye. Csúszásgátló réteggel vannak ellátva, így úszómedencék közelében vagy esőben is használható.
Változó használat
Tulajdonságaiból adódóan a WPC anyag olyan helyeken is használható, ahol a külső környezet minden általános hatása fellép, mint például nedvesség, napfény, eső, szél, fagy, stb. Így használható kültéri teraszokon, környező területeken. a medencében, az erkélyen stb.
Mire lesz még szükségem?
1) Deszka deszka gerenda – a fedélzeti deszkák alá 35 cm-es osztásközzel fektetik át. Javasolt fogyasztás: 1 m2 teraszdeszkára 3 m teraszdeszka gerenda.
2) Deck deszka és gerenda kapocs – minden olyan ponton használatos, ahol a gerenda keresztezi a fedélzeti deszkát. Távolsági elemként is szolgál, hogy tágulási rést hozzon létre az egyes teraszdeszkák között. Javasolt fogyasztás: 1 m2 teraszdeszkánként 22 db.
3) A teraszdeszka gerenda tartója az alaphoz - a tartót a gerenda hosszának minden 40 cm-én kell használni. Javasolt fogyasztás: 1m2 teraszdeszkánként 8 db.
4) Befejező csík – a lefektetett padló vagy terasz látható széleinek lefedésére szolgál. A fogyasztás a felület alakja és a látható élek nagysága szerint egyedi.
Termék részletek:


Anyaga: WPC


Hossza: 300 cm


Színes kialakítás: Cumaru


Csomag tartalma:

1x teraszdeszka


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Csempe
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "G21 Terasz deszka 2,5 x 14 x 300 cm Cumaru matt WPC" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
G21