Betöltés...

Fürdőszobai polc, konyhai tárolópolc 50 cm-es, rozsdamentes acélból

Ár: 4.990 Ft

Fürdőszobai polc, konyhai tárolópolc 50 cm-es, rozsdamentes acélból

Fürdőszobai polc, konyhai tárolópolc 50 cm-es, rozsdamentes acélból, fekete színben
Tárolja fürdőszobai kozmetikumait, vagy a konyhában a fűszereket egy stílusos polcon, amely nemcsak dekoratív, hanem rendkívül praktikus is!
A polc több helyiségben, változatosan alkalmazható. A fürdőszobában a kozmetikumok mellett WC-papír tárolóként is használható. Emellett számos helyiségben, többek között a konyhában is hasznos tárolóhely lehet, fűszeres dobozoknak, rizst, tésztát, cukrot, kávét stb. tartalmazó tárolóknak.
A tároló egyszerűségével és klasszikus stílusával a legkülönfélébb belső terekhez illeszkedik. Loft, rusztikus és glamour dekorációhoz is ajánlott.
Nagyon egyszerűen felszerelhető, csak egy fúrógépre és egy csavarhúzóra van szükség, a csavarkészlet a polc mellé van csomagolva.
A polc kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, kiválóan ellenáll a nedvességnek, ennek köszönhetően fürdőszobai tükör alá és a zuhanyzóba is felszerelhető.
Tulajdonságok:
Szín: feketeAnyag: rozsdamentes acélMaximális terhelés: 10 kgMéretek: 50×10,5×6 cmFuratok közötti távolság: 41 cmSúly: 0,990 kg
A csomag tartalma:
1 db polcA felszereléshez szükséges csavarkészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Fürdőszobai polc, konyhai tárolópolc 50 cm-es, rozsdamentes acélból" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: