Betöltés...

Special márványhatású falburkoló panel, szürke

Ár: 24.990 Ft

Special márványhatású falburkolat, szürke színben - Ez a modern és nagyon praktikus termék a falburkolatok új generációjához tartozik. Az igényes vásárlók számára is megfelelő alternatíva, miközben nagyon költséghatékonyan alkalmazható olyan helyeken is, ahol egy nagyobb súlyú vagy vastagabb burkolat nem megfelelő. Teljesen vízálló, könnyű és vékony, így remekül használható konyhában, fürdőszobában, bárpultok burkolására, de akár az előszobában vagy a nappaliban is, ha még egy kis eleganciát szeretnénk vinni a térbe.
További előnyként megemlítendő, hogy beépítése sokkal egyszerűbb és kevesebb felfordulással jár, mint egy csempézett vagy kővel burkolt felületé. A panelek klick rendszerben kapcsolódnak egymáshoz, láthatatlan illesztésekkel. Ragasztóval rögzíthetők, de a felülettől függően tapadásnövelő szer használata is ajánlott.

Mérete 60x280x0,4 cm, kompozit kőporból készül. Több változatban kapható.

FONTOS: A panelek mozgatása különös körültekintést igényel, minden esetben legalább 2 fő kell hozzá! A panelek párban rendelhetők, a fenti ár 1 darabra vonatkozik. Ez a termék mérete miatt futárszolgálattal nem szállítható, ezért a kiszállítási idő némileg hosszabb lehet a szokásosnál. Amennyiben sürgősen szüksége van a termékre, kérjük, a megrendelés elküldésekor jelezze!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.09.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Special márványhatású falburkoló panel, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: