Betöltés...

Gardlov kerti ruhaszárító

Ár: 20.990 Ft


KÜLTÉRI  - a kint szárított ruhaneműnek nemcsak jó illata van, hanem rövid száradási ideje is. A kerti szárító kiválóan alkalmas nagy és kis ruhaneműkhöz. Kialakításának és tartórendszereinek köszönhetően minden háztartásban ideális megoldás lehet.



RÖGZÍTÉS - a szárító stabilitását tartós ABS anyagból készült rögzítés biztosítja, mely betonba vagy közvetlenül a talajba szerelhető. Ezenkívül a földi rögzítőrendszer be van csavarozva, ami megkönnyíti a szárító felszerelését és eltávolítását . 



PRAKTIKUS -  A szárító 48 tartós vezetékkel van felszerelve, 4 karon elhelyezve. Mindegyik kar egy háromszög alakú modult alkot 12 zsinórral. Összesen 50 m szárítósor áll az Ön rendelkezésére. Összecsukás után a szárítókarok a vezetőbe kattannak, ami megakadályozza, hogy a szárítógép spontán összecsukódjon . Egy ilyen szárító tökéletes megoldás nagy és kis ruhaneműkhöz egyaránt. A kialakítás nemcsak a nagy kapacitást, hanem a ruhanemű stabilitását és egyenletes elosztását is biztosítja. A szárító maximális terhelhetősége 40 kg . 



ÁLLÍTHATÓ -  A fej magasságának zsinórokkal történő beállításának köszönhetően a szárítógép az Ön igényeihez igazodik, biztosítva a kényelmes használatot, függetlenül a szárítandó ruha típusától és a használó magasságától. A biztonsági rendszer gondoskodik arról, hogy a szárítófej a kiválasztott magasságban maradjon, megakadályozva, hogy véletlenül leessen. A szárítótál magasságának stabilizálása növeli annak funkcionalitását. 
TULAJDONSÁGOK:



ezüst színű
anyaga: alumínium, PVC, huzal, ABS, acél
karok száma: 4
összecsukható: igen
beépítés: talajba vagy betonba
karakterláncszintek száma: 12
terhelhetőség: max 40 kg
vonal hossza: 50 m
sortávolság: 11,5 cm
magasságállítás: 195 - 218 cm
méretek: 178 x 178 x 195 - 218 cm
súlya: 2,4 kg
csomag súlya: 3,018 kg
TARTALOM:



szárító
rögzítő
rúd 




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Gardlov kerti ruhaszárító" című hirdetést látja. (fent)