Betöltés...

10961- Target öntapadós üvegfólia 45 cm x 15 m

Ár: 14.640 Ft

Fedezd fel a Gekkofix öntapadós ablakfóliák világát, ahol az ablakodat egy pillanat alatt varázsolhatod egyedi és stílusossá! Hosszú távú, öntapadós fólia ablakra, sima üvegre. Bármilyen sík és átlátszó felületre ajánlott, mint például ablakok, kirakatok, üvegajtók, üvegfalak. Beltéri alkalmazásokhoz ajánlott. A Gekkofix ablakfóliák rendkívül praktikusak és sokoldalúak. Ezek a innovatív fóliák nem csak esztétikai értéket adnak otthonodnak, hanem számos előnnyel is járnak:

Magas minőségű design:


 A Gekkofix fóliák egy sor lenyűgöző designban érhetők el, amelyek segítenek kifejezni az egyéni stílusodat. Választhatsz a letisztult és modern mintáktól egészen a színes és vidám dekorációkig.

Könnyű telepítés: 


Az öntapadós technológia lehetővé teszi az egyszerű és gyors fóliafelhelyezést. Nincs szükség profi segítségére vagy bonyolult eszközökre.

Személyre szabhatóság: 


A fóliák méretre vágással könnyen alkalmazkodnak ablakaidhoz vagy üvegfelületeidhez. Ezzel teljes körű szabadságot biztosítanak a tervezésben.

Védelem és szigetelés: 


A Gekkofix fóliák nemcsak esztétikai célokat szolgálnak, hanem védelmet is nyújtanak a napfénytől és a kíváncsi tekintetektől. Ezenkívül segíthetnek a hőmérséklet szabályozásában és a szigetelésben.

Könnyű karbantartás:


 Az ablakfóliák könnyen tisztíthatók, így hosszú ideig megőrzik friss és vonzó megjelenésüket.

Legyen szó otthonod felújításáról, az ablakok díszítéséről vagy a magánélet megőrzéséről, a Gekkofix öntapadós ablakfóliák lehetővé teszik, hogy egy egyszerű és megfizethető módon varázsolj egy új életet az ablakaidra. Bontsd ki kreativitásod, és fedezd fel a Gekkofix világát ma! 



Az ablakfólia jellemzői:

- Átlátszó, tartós ragasztó (kristálytiszta)


- Hosszú távú üveg díszítésre (min.10 év)


- Beltéri használat


- Szakértelem nélkül felhelyezhető


- Fény hatására nem színeződik el


.- Könnyű tisztítani.


- Gyorsan, pontosan felrakható.
 


Az öntapadós üvegfólia felrakása:

A Gekkofix ablak és üvegfóliák beépítése a legegyszerűbben úgy végezhető el, ha a méretre vágás után, de még a felhelyezés előtt az üvegfelületet egy spricnivel bevizezzük! A felhelyezett fólia így nem tapad azonnal hozzá az üveg felületéhez, könnyen pozicionálható, valamint a buborékok is egyszerűen eltávolíthatóak. Amint helyére került a fólia, úgy egy simítóval, néhányszori áthúzása után a víz távozik a fólia alól.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.08.16
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "10961- Target öntapadós üvegfólia 45 cm x 15 m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: