Betöltés...

Hollywood smink tükör

Ár: 34.990 Ft

Hollywood smink tükör
Érintőképernyő és Memóriafunkció: A bal oldali "M" gomb segítségével egyszerűen válthat a 3 különböző üzemmód fénybeállításai között, a középső gomb (Bekapcsoló) az eszköz "BE" és "KI" kapcsolására szolgál, míg a jobb oldali "P" gomb a fényerősség beállítására használható. A MEMÓRIA funkció lehetővé teszi, hogy a sminktükör megjegyezze az utoljára használt fénybeállításokat, így mindig a kívánt világítással kezdheti a sminkelést.
Fényerő szabályozható és 3 színben változtatható: A megvilágított sminktükör 3 állítható színű világítási móddal rendelkezik (Meleg fény, Természetes fény, Hideg fény), amelyet 14 LED izzó biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy sminkjét különböző fényviszonyok között is tökéletesen lássa, így mindig hibátlan megjelenést érhet el.
Kiváló minőség és nagyszerű érték: Sminktükrünk masszív és tartós kialakítású, amelyet a kiváló minőségű, varratmentes alumíniumötvözet keret és alap biztosít. A tükör stabilan áll az asztalon, és ideális méretű (80 x 58 cm) egy kis íróasztalhoz, hálószobához, öltözőhöz, stúdióhoz vagy szalonhoz.
Vonzó dizájn és könnyű használat: A 12V-os tápegység USB töltővel a tükör jobb oldalán található, így könnyedén töltheti mobiltelefonját vagy más USB-eszközöket sminkelés közben.
Termék súlya: 4 kg
Termék méretei: 80 x 58 cm
Fényforrás: 12V energiatakarékos LED izzó. Állítható színhőmérséklet, magas fényerősség, kiváló színvisszaadás, egyenletes megvilágítás a magas minőségű PC burkolatnak köszönhetően.
Opcionális funkciók: Fényerő szabályozható: 3 állítható színű világítási mód (Meleg fény, Természetes fény, Hideg fény) 14 LED izzóval.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Hollywood smink tükör" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: