Betöltés...

Homeland színes LED-es zuhanyfej

Ár: 3.990 Ft

Homeland színes LED-es zuhanyfej
Folyamat és Anyagok: Nagy szilárdságú műanyagból készült, ez a zuhanyfej tartós és erős. Többrétegű galvanizált felülettel rendelkezik, amely sima, szennyeződésmentes, és ellenáll az eséseknek. Erős vízáramlást biztosít és könnyen nyomható.
Magas Nyomású Zuhanyfej: Nyomásfokozó technológiát alkalmaz, amely hatékonyan növeli a víznyomást, ideális alacsony víznyomású területeken. Látványos turbóventilátorral rendelkezik, amely vonzó megjelenést és jelentős nyomásnövekedést biztosít.
Színváltó LED Szűrt Zuhanyfej: A LED fények a folyó víz hajtja, így nincs szükség elemekre. A vibráló LED színek automatikusan változnak néhány másodpercenként, fokozva a zuhanyélményt.
Szűrési Design: A kézi zuhanyfej kiváló minőségű PP pamutszűrőket tartalmaz, amelyek csökkentik a vízben található szennyeződéseket és nehézfémeket, ezáltal simábbá és egészségesebbé téve a bőrt és a hajat.
Könnyű Telepítés: Ez az univerzális standard méretű zuhanyfej szett szerszámok nélkül könnyen telepíthető. A zuhanycső univerzális csatlakozóval rendelkezik, amely mindkét végén illeszkedik a standard zuhanykarokhoz.
Tulajdonságok:

Anyag: Kiváló minőségű műanyag
Szín: Fehér átlátszó
Termék mérete: 25 x 8 cm (9.84 x 3.15 hüvelyk)
Csomagolás mérete: 25 x 8 x 7 cm (9.84 x 3.15 x 2.76 hüvelyk)
Bruttó súly: 250g (0.55 lb)
Csatlakozó: Univerzális csavarós

Csomag Tartalma: 1x Zuhanyfej






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Homeland színes LED-es zuhanyfej" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: