Betöltés...

G21 SAMOA WPC burkolócsempe - indiai teak 2,3x30x30 cm

Ár: 2.290 Ft

A G21 Samoa WPC lapok az átfogó G21 padlóburkolati rendszer részét képezik, és alkalmasak kültéri padlóburkolatként való használatra. Magas minőségi követelményeknek felelnek meg, és más típusú padlóburkolatoknál kedvezőbb árúak is.
A G21 csempék nagyon könnyen és gyorsan felszerelhetők és eltávolíthatók. Egyszerűen a szomszédos lapok mögöttes műanyag tartószerkezeteinek összecsapásával csatlakoznak egymáshoz. A nyitott tér felé néző széleiket ezután egy átmeneti sínnel látják el.
A WPC (Wood Plastic Components, fa-műanyag alkotóelemek) 60% faanyag és 40% műanyag keveréke. A nyomás és a hőmérséklet (extrudálás) segítségével egy tartós és karbantartásmentes anyag jön létre, amely minden szempontból praktikus és rendkívül hasznos.
Ennek az anyagnak a tulajdonságai elérik az egzotikus fából készült deszkák tulajdonságait, ugyanakkor lényegesen kedvezőbb árúak. A G21 rendszerrel lerakott padlók és teraszok tehát kívülről úgy néznek ki, mint a fa, de a fából készült padlóburkolatokkal ellentétben nem igényelnek további karbantartást vagy festést. A hagyományos műanyaghoz képest nagy színtartóssággal rendelkeznek, és jobban ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásoknak.
Tulajdonságainak köszönhetően a WPC anyag alkalmas az összes szokásos kültéri hatásnak, például nedvességnek, napfénynek, esőnek, szélnek, fagynak stb. kitett helyeken történő felhasználásra. Használható kültéri teraszokon, medencefelületeken, erkélyeken stb.
A padló építéséhez a WPC csempékhez G21 átmeneti csíkokra lesz szüksége, melyeket ajánlatunkban talál. Ezek a különböző padlóburkolatok közötti magasságkülönbségek elfedésére szolgálnak, és esztétikus megjelenést és biztonságot nyújtanak a használat során.
A G21 padlórendszer számos tagadhatatlan előnnyel rendelkezik más padlóburkolatokkal szemben:
Karbantartásmentes - az anyagot nem kell karbantartani vagy különböző bevonatokkal kezelni, és egyszerűen vízzel tisztítható.
Tartósság - a WPC anyag végig színezett, így idővel nem következik be színváltozás. A fából készült anyagokkal ellentétben nincsenek különböző vizuális hibái, mint például csomók stb.
Költségmegtakarítás - A teljes terasz vagy más padlófelület beszerzési költségének költséghatékonysága.
Tartósság - A WPC teraszok és padlók élettartama akár 20 év is lehet. Az egzotikus fából készült teraszokkal ellentétben a deszkák nem vetemednek vagy repedeznek. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a fakártevőknek. A WPC kazetták ellenállnak a sós és klóros víznek is, ezért alkalmasak úszómedencékbe.
Biztonságos és csúszásmentes felület - A fából készült deszkákkal ellentétben a WPC teraszokon és padlóburkolatokon biztonságosan, akár mezítláb is járhat, mivel nem fenyegeti a szálkák elkapásának veszélye. Csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, így a medence mellett vagy esőben is használhatja őket.
A képek illusztrációk, a kivitelezésről készült fotók.
Termék részletek:

A csempe méretei (magasság x szélesség x hosszúság): 2,3 x 30 x 30 cm.
Szín: indiai teakfa
Csomagonként 11 db csempe; csomagban vagy egyenként áruljuk. Az ár 1 lapra vonatkozik.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Csempe
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "G21 SAMOA WPC burkolócsempe - indiai teak 2,3x30x30 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
G21