Betöltés...

NUKI 220284 Kódzár Keypad IP65

Ár: 33.950 Ft

Nuki billentyűzet

Könnyű hozzáférés hozzáférési kóddal
A bejárati ajtó kulcs nélküli nyitása és bezárása
Adjon felhasználói engedélyeket

Nyissa ki az ajtót a kulcsfontosságú mindennapi élethez - a Nuki billentyűzettel
Hozzon létre egyedi hozzáférési kódokat, amelyekkel a családtagok, a barátok vagy a vendégek kényelmes hozzáférést biztosíthatnak a Nuki App vagy a Nuki Web segítségével fizikai kulcs vagy okostelefon nélkül.

Maximális kompatibilitás és egyszerű telepítés
A Nuki billentyűzet akkumulátorral működik, és bármilyen Nuki intelligens zárral használható. Egyszerűen az ajtókerethez ragasztják, vagy a ház falához rögzítik. Az opcionális Nuki Bridge kapcsán hozzáférési kódok távolról is létrehozhatók. De a Nuki billentyűzet még internetkapcsolat nélkül is teljes mértékben használható a Bluetooth segítségével.

Biztonság és kényelem
A 6 számjegyű hozzáférési kódok és a titkosított kommunikáció garantálják a maximális biztonságot. Minden billentyűzet akár 100 különböző hozzáférési kódot képes tárolni. Minden felhasználó egyedi hozzáférési kódot kap, így a napló bármikor ellenőrizhető, hogy ki és mikor nyitotta meg az ajtót.

Nyaralási bérlet új szinten
A Nuki billentyűzettel Önnek, mint a házigazdának, nem kell többé fárasztóan átadnia a kulcsokat, és vendégei egyszerű és biztonságos kulcs nélküli hozzáférést kapnak - akár okostelefon nélkül is. A hozzárendelt belépőkódok érvényessége természetesen a vonatkozó foglalási időszakra is korlátozható.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: 6 számjegyű hozzáférési kód és titkosított kommunikáció · A fényforrasztó számjegyek garantálják az optimális használhatóságot akár éjszaka is. · A LED-sáv jelzi a sikeres belépési és zárolási folyamatot. · Legfeljebb 100 különféle hozzáférési kód menthető el. · A felhasználói engedélyek kiosztása

Műszaki adatok: Kioldás: Számkóddal · Kódok, kombinációk száma: 100 · Méret, magasság: 90 mm · Méret, mélység: 15 mm · Méret, szélesség: 30 mm · Termék típus: Kódzár · További műszaki adatok: Tápegység: 2 x CR2032 elem · Kommunikáció: Bluetooth 5.0 · Bluetooth hatótávolság: kb. 5-10 m · Védelmi típus: IP65

Szállítás tartalma: Nuki billentyűzet, 2 x CR2032 elem, Használati útmutató.

Figyelem: Kompatibilis a következőkkel: iOS, Android, Nuki Web.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zár, zárbetét
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "NUKI 220284 Kódzár Keypad IP65" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: