Betöltés...

Tesla Smart kapcsoló 4 gombos (TSL-SWI-SCENEZG4)

Ár: 13.300 Ft

Négy gomb, számtalan lehetőség. Ez a TESLA négyes okos kapcsoló, elemes változatban. Mindegyik gomb három műveletet érzékel, melyekhez különböző funkciók társíthatók. Így a kapcsoló több különböző módon használható.
Termékleírás
Négy gomb, három műveletMinden gomb három műveletet érzékel. Az alkalmazásban mindegyikhez kiválasztható egy-egy speciális funkció. De a programok még ennél is sokkal érdekesebbek lehetnek.
TESLA Smart MobilalkalmazásVezérelje az összes okos eszközét a TESLA Smart alkalmazással okostelefonján vagy táblagépén. Kompatibilis az iOS és Android rendszerű eszközökkel.
ZigBee protokollA zökkenőmentes rendszer működését a ZigBee protokoll biztosítja. Ez egy nagyon stabil rendszer, így otthonában minden kontroll alatt lehet.
TESLA okosotthonA TESLA négyes okos kapcsolójának gombjait saját igényei szerint programozhatja be. De ez még nem minden. A ZigBee protokollon keresztül különböző eszközöket csatlakoztathat, hogy azok interakcióba léphessenek egymással. Amikor például a kapcsolóval felkapcsolja a villanyt, a légkondicionáló automatikusan elindulhat.
Segít irányítani okosotthonát és biztosítja az Ön kényelmét.A vezeték nélküli ZigBee protokoll segítségével a kapcsolót más okos asszisztensekkel is összekapcsolhatja, és az alkalmazásban automatikus programokat állíthat be számukra. Például, amint éjszaka lekapcsolja a hálószoba világítását, a kültéri kamerák bekapcsolnak, a légtisztító pedig csendes üzemmódba kapcsol.
Vezéreljen bármilyen eszköztA gombokat bármelyik párosított okos eszközhöz csatlakoztathatja, és kényelmesen, egy helyről vezérelheti őket.
Okos izzókhoz is ideálisAz okos izzók tulajdonosai gyakran küzdenek egy bosszantó problémával - ha lekapcsolja az izzókat egy hagyományos kapcsolóval, akkor visszakapcsolásig már nem vezérelhetőek az alkalmazáson keresztül. A TESLA négyes okos kapcsoló elemes változatával ez többé nem lesz probléma. Az izzó kialszik, de bekapcsolva marad.
ZigBee protokollAz eszköz egy olyan csoport része, amely a ZigBee protokollt használja, ahol az eszközök kommunikálhatnak egymással. Az eszközök megfelelő működéséhez szükséges, hogy a TESLA Smart ZigBee Hub központi egység az okosotthon része legyen. Ez egy közös hálózatot hoz létre az eszközök számára, és lehetővé teszi számukra az egymással való interakciót. Ha például a páratartalom-érzékelő megnövekedett értéket érzékel, a TESLA Smart ZigBee Hubon keresztül automatikusan értesíti a párátlanítót, amely bekapcsol.
Hatótávolság - 25 m (szabad térben)Áramfelvétel - DC 3V (CR2430 elem)Üzemi hőmérséklet - -10‒45 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság -

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Tesla Smart kapcsoló 4 gombos (TSL-SWI-SCENEZG4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: