Betöltés...

DECO kilincs króm + aranytölgy DCPDG, króm + aranytölgy

Ár: 12.280 Ft

króm + aranytölgy
A DECO egy nem hagyományosan formatervezett kilincs, amely elismerésre tett szert a belsőépítészek és lakberendezők között.A fogantyú elején egy dekoratív elem található, amely színválasztékának köszönhetően egy kiegyensúlyozott egységet alkot az ajtóval.Modern fényes króm színben melyet aranytölgy hatású dekor egészít ki. Ez a kombináció egyesíti a modern és klasszikus eleganciát.Anyaga Zn Al, ami garantálja minőségét és tartósságát hosszú éveken keresztül.A dekoratív betét pedig magas minőségű műanyagból készül.A fogantyú műszaki megoldása biztosítja a termék tartósságát:

Rugós mechanizmussal erősített fogantyú résszel rendelkezik (lenyomás után a kilincs visszaáll vízszintes pozícióba), amely nagyban hozzájárul a kilincs hosszú élettartamához.A fogantyú rész átmenő csavarokkal kerül rögzítésre, így masszívan illeszkedik az ajtóhoz, ami hozzájárul a kilincs éveken át tartó kifogástalan működéséhez.
A készlet tartalma:2db kilincs (az ajtó jobb és bal oldalára),szerelési segédanyag-átmenő és facsavarokkilincstengely 8 x 8 mm.
Ajtóvastagság amire a kilincs felszerelhető: 30 mm - 60 mm; a forgalomban lévő ajtók többségének ajtólapja 40 mm vastagságú.Az ár az alsó rozettát nem tartalmazza. Megfelelőt a Kapcsolódó termékekben talál a termék alatt.A lyukasztások típusával kapcsolatos segítséget ITT talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ajtó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "DECO kilincs króm + aranytölgy DCPDG, króm + aranytölgy" című hirdetést látja. (fent)