Betöltés...

Yala Smart Equisst®, zárral együtt, kiváló minőség, belső / külső, működtetés az alkalmazásból, ujjlenyomat-olvasás, távirányító, belépőkártya vagy kulcs, betörésjelző, vízálló, csúcsmodell,

Ár: 52.420 Ft

 Az Equisst Smart Yala innovatív és biztonságos megoldást kínál a belépés ellenőrzésére a telephelyén. Ez az intelligens Yala megadja neked a szabadságot a biztonságod kezeléséhez, biztosítva, hogy a belépés biztonságos legyen a kiadó helyedre. Mindig ellenőrzés alatt áll.



Maximális biztonság: A Yala Equisst-et szinte lehetetlen feltörni, és betörésjelző rendszerrel rendelkezik, amely megvédi Önt a nem kívánt behatolástól. A legkorszerűbb technológiával biztos lehet benne, hogy árui és tere biztonságban vannak.



Teljes körű vezérlés útközben: Az IOS- és Android-kompatibilis mobilalkalmazással távolról vezérelheti a zárat, bárhonnan is van. Akár az irodában, akár nyaralni vagy hazafelé tart, teljes mértékben ellenőrizheti a helyiségekbe való belépést.

Megjegyzés: A távoli használathoz szüksége van egy " G2 átjáró eszközre ", amely megfizethető és megtalálható az Emagon is.

Sokoldalúság minden igényhez: A Yala Equisst tökéletesen alkalmas különböző környezetekhez, például szállodákhoz, vállalkozásokhoz, raktárakhoz, lépcsőházakhoz, apartmanokhoz, házakhoz vagy bérlakásokhoz. A kontextustól függetlenül ez az intelligens zár tökéletes megoldás a helyiségekbe való belépés ellenőrzésére.



Egyszerű ütemezés: Az alkalmazáson belüli ütemezési funkcióval beállíthatja, hogy a zárolás bizonyos időközönként automatikusan feloldódjon. Például egy olyan vállalatnál, ahol hétfőtől péntekig szabványos munkarend van, a yala ütemezhető úgy, hogy munkaidőben mindenki számára hozzáférést biztosítson, és automatikusan blokkolja a végén és hétvégén, lehetővé téve a helyiségbe való belépést csak azok számára, akik rendelkeznek kártyával, ujjlenyomattal vagy kulccsal. Az ütemezés rugalmas, és az Ön igényeihez igazítható.

Időjárásállóság: A Yala Equisst víz- és porálló, és -25 ° C és + 60 ° C közötti hőmérsékleten tesztelték, így beltéren és kívül is használható. Az időjárási viszonyoktól függetlenül biztonságosan és hatékonyan működik.

Megjegyzés: A működés mindaddig garantált, amíg a hőmérsékleti paraméterek, valamint a telepítési és telepítési  módszer megfelel a kézikönyvnek, és ha a terméknek nincs mechanikai kopása, repedése vagy egyéb hibája, amely befolyásolja annak szerkezetét és integritását

Kiváló kompatibilitás: Ez a zár 35 és 55 mm közötti vastagságú ajtókhoz illeszkedik, függetlenül attól, hogy fából vagy fémből készültek. A fogantyúk állíthatók (balról jobbra), hogy tökéletesen illeszkedjenek az ajtó típusához.

Különböző hozzáférési módok: A Yala Equisst többféleképpen nyitható meg, beleértve a kulcsokat (2 mellékelve), a jelszavakat, a kártyákat (2 mellékelve), az ujjlenyomat-olvasást (50 különböző ujjlenyomat tárolására képes), vagy akár USB-C csatlakozást a telefonhoz vagy a powerbankhoz, ha az elemek lemerültek. Mindig legyen biztonsági mentési megoldása, hogy ne maradjon ki.

Az Equisst Smart Yala segítségével teljes ellenőrzést gyakorolhat a biztonság és a helyiségekbe való belépés felett, biztosítva a biztonság és a szükséges mozgásszabadságot. Ez a teljes körű hozzáférés-vezérlési megoldás, amely biztosítja azt a biztonságot és kényelmet, amelyre szüksége van egy folyamatosan változó világban.



MEGJEGYZÉS: A leírásban szereplő videó informatív és hasonló terméket mutat be!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ajtó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Yala Smart Equisst®, zárral együtt, kiváló minőség, belső / külső, működtetés az alkalmazásból, ujjlenyomat-olvasás, távirányító, belépőkártya vagy kulcs, betörésjelző, vízálló, csúcsmodell," című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: