Betöltés...

Diplon Zenflow Matt Black 75 cm rozsdamentes acél komplett zuhanyfolyóka

Ár: 28.865 Ft

75 cm-es Rozsdamentes acél, komplett zuhanyfolyóka integrált bűzzáras 360°-ban forgó szifonnal, matt fekete színű ráccsal. Elérhető méretek: 75 cm, 85 cm

A Diplon Zenflow Matt black 75 cm rozsdamentes acél komplett zuhanyfolyóka, melynek cikkszáma BZ8502MB-750, magas minőségű és praktikus megoldást kínál a fürdőszobai zuhanyozás során. A Diplon Zuhanyfolyókák "Zenflow" sorozatának részeként, ez a termék kiemelkedően kényelmes és hatékony zuhanyélményt biztosít. A zuhanyfolyóka kiváló minőségű anyagokból készül, melyek garantálják a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot. A váz anyaga rozsdamentes acél 304, amely kiváló szilárdságot és tartósságot biztosít a mindennapos használat során. A színét tekintve krom felülettel rendelkezik, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A termék méretei is gondosan meg vannak tervezve a maximális funkcionalitás és kényelem érdekében. A folyóka hosszúsága 750 mm, szélessége 70 mm, míg magassága 77-96 mm, ami ideális méretek a zuhanykabinokba való beépítéshez. A kényelmes magasságbeállítás lehetővé teszi a folyóka optimális illeszkedését és használatát számos fürdőszoba kialakításához. A Diplon Zenflow Matt black zuhanyfolyóka rendkívül hatékony vízelvezetést biztosít. Percenként minimum 60 liter vízátátfolyást képes biztosítani, így gyors és hatékony módon eltávolítja a zuhany alatt keletkező vizet, minimalizálva ezzel a csúszásveszélyt és a nedves felületek kialakulását. Ezenkívül a termék könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát és funkcióját. Összességében a Diplon Zenflow Matt Black 85 cm rozsdamentes acél komplett zuhanyfolyóka (cikkszám: BZ8502MB-750) ideális választás minden olyan fürdőszobai környezet számára, ahol fontos a minőség, a funkcionalitás és az esztétikum egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Diplon Zenflow Matt Black 75 cm rozsdamentes acél komplett zuhanyfolyóka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: