Betöltés...

Automatikus folyékony szappan adagoló, ZEQAS, intelligens, érintésmentes érzékelő, ABS műanyagból + környezetbarát PC-ből, vízálló, fekete, 200 ml űrtartalmú

Ár: 9.377 Ft

A ZEQAS automata folyékony szappanadagoló egy innovatív eszköz, elegáns és modern kialakítással, tökéletes használatra a fürdőszobában vagy a konyhában. Az ABS és környezetbarát PC műanyagból készült adagoló vízálló és strapabíró, hogy a mindennapi használat kihívásainak megfeleljen



Az intelligens érintésmentes érzékelővel a szappanadagoló automatikusan aktiválódik, amikor érzékeli a kézmozgást, nem szükséges gombot megnyomni. Ez az automatikus adagolási rendszer megakadályozza a baktériumok és más kórokozók terjedését, és fokozza a higiéniát a konyhában vagy a fürdőszobában.

Az adagolónak 200 ml kapacitása van, és gazdaságos adagolómechanizmussal van ellátva, így a folyékony szappan kis mennyiségben szabadul fel, elkerülve a felesleges szappanpazarlást és pénztakarékosságot eredményezve.



Az adagoló fekete és minimalista kialakítása tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz, és kompakt méretei könnyen elhelyezhetővé teszik bármely felületen. Az adagoló 4 db AA elemmel (nem tartozék) működik, és a fedél felnyitható a folyékony szappan tartály feltöltéséhez.



Összefoglalva, a ZEQAS automata folyékony szappanadagoló egy higiénikus és praktikus megoldás a fürdőszobához vagy a konyhához, amelyet a modern design és a gazdaságos adagolási rendszere jellemzi.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Automatikus folyékony szappan adagoló, ZEQAS, intelligens, érintésmentes érzékelő, ABS műanyagból + környezetbarát PC-ből, vízálló, fekete, 200 ml űrtartalmú" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: