Betöltés...

Automata folyékony szappanadagoló, ZEQAS, érintésmentes intelligens érzékelő, elegáns, vízálló, ezüst, kapacitás 350 ml

Ár: 13.490 Ft

Automata folyékony szappanadagoló, ZEQAS, érintésmentes intelligens érzékelő, kiváló minőségű rozsdamentes acélból, fürdőszobába/konyhába, elegáns, vízálló, ezüst, kapacitás 350 ml



A ZEQAS automata szappanadagolót úgy tervezték, hogy kivételes higiéniai élményt nyújtson minden mindennapos rutin során. Az intelligens, érintés nélküli érzékelővel felszerelt készüléket a könnyű használatra tervezték, pontosan adagolja a kívánt szappanmennyiséget anélkül, hogy közvetlenül hozzá kellene érni a készülékhez. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, korrózióálló és tartós, így alkalmas fürdőszobai és konyhai használatra.



Elegáns és modern kialakítása tökéletesen illeszkedik bármilyen dekorációhoz, kifinomult megjelenést kölcsönözve neki. Ezüst színe stílusos és modern jelleget kölcsönöz a készüléknek. Vízálló szerkezete megvédi a nedvességtől, így meghosszabbítja élettartamát károsodás nélkül.



A 350 ml-es bőséges tárolókapacitással az adagoló jelentős mennyiségű folyékony szappant képes tárolni, csökkentve a gyakori utántöltés szükségességét. Ez a tulajdonsága praktikussá és kényelmessé teszi a használatát, elkerülve az ismételt újratöltést.



Mindezen tulajdonságokkal az adagolót úgy tervezték, hogy gondtalan felhasználói élményt nyújtson, kiküszöbölve a sérüléssel vagy korrózióval kapcsolatos aggodalmakat, még a korrózió kialakulására hajlamos környezetben is. A ZEQAS adagolót úgy tervezték, hogy extra tartósságot biztosítson, és hogy kiállja az idő próbáját az adott fürdőszobai környezetben és azon túl is, miközben kompromisszumok nélküli higiéniai élményt nyújt a felhasználók számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Automata folyékony szappanadagoló, ZEQAS, érintésmentes intelligens érzékelő, elegáns, vízálló, ezüst, kapacitás 350 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: